Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Haikyuu vélemények?

Haikyuu vélemények?

Figyelt kérdés

2021. márc. 31. 22:00
 1/10 anonim válasza:
32%

Haikut írok

Még sem tudom mi az pont.

Japán versforma.

Évszakokról szól,

Mint a tél, nyár, ősz,tavasz.

Végén csattanó.

2021. márc. 31. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogy került ez ezoba? Emberek egy animéről van szó.

Amúgy szerintem jó, szerethető karaktetrekkel.

2021. márc. 31. 22:37
 3/10 anonim válasza:
100%
Szerintem az egyik legjobb sportanime, megéri megnézni.
2021. márc. 31. 22:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen imádtam. A karakterek nagyoooooon szerethetőek, sokat röhögtem, sírtam velük. Hatalmas fejlődésen ment keresztül az egész csapat, egyszerűn boldoggá tett, hogy nézhetem őket. Tetszik, hogy nem lehet megjósolni melyik csapat fog nyeri, ezáltal nagyon izgalmas. Csak ajánlani tudom!
2021. márc. 31. 23:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Harmadjára nézem újra. :) Imádom az összes karaktert. Olyan jó nézni, ahogy Hinata a főszereplő folyamatosan fejlődik és annak ellenére, hogy az elején senki se látott benne lehetőséget, ő mégsem adta fel és küzdött. Ez még engem is inspirál. Annyira átadja az anime az érzéseket, hogy képes vagyok velük együtt szurkolni, örülni a sikereiknek és velük együtt sírni, ha elbuknak. Szintén csak ajánlani tudom! :)
2021. ápr. 2. 15:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2021. ápr. 4. 23:14
 7/10 anonim válasza:
89%
Én is imádom, a történetet és a karaktereket egyaránt. Tartottam tőle, hogy nem fogom szeretni, mert röpis szemmel biztos irtó nagy baromságok lesznek benne a sportról, de kellemeset csalódtam, és azt is mondhatjuk, hogy a sportról is tanultam újakat a sorozatból.
2021. ápr. 22. 15:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én megszerettem a röpit az anime miatt.👍
2021. ápr. 22. 16:12
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat ❣
2021. ápr. 24. 19:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobb anime!!

Eddig nem érdekeltek az animék, de amikor a barátom elmondta, hogy létezik olyan, hogy sportanime, akkor rávett engem, hogy megnézzük náluk az első három részt. Hát megnéztem és kellemes meglepetés ért a Haikyuu-val kapcsolatban. Azt hittem, hogy egy csapat 12-14 éves gyerek egy csomót bakizik, aztán pedig valami varázspálca-ütésre úgy kinyilalnak, hogy mindenki csak nézni fog. Hát nem. Nagyon nem! Egyszerűen fantasztikusan végigvezeti egy (az elején kicsit problémás) csapat fejlődését. Benne van a csapatszellem, a szenvedély, a boldogság, és szomorú jelenetek is. Ahogy nézem a Haikyuu-t együtt sírunk, együtt örülünk, együtt töltődünk meg adrenalinnal a Karasuno-val. Imádom a grafikát, a karaktereket, a karakterek személyiségét és arckifejezését és persze az egész story-t! Aznap meg is néztük az első 15 részt. XD

Nagyon jó, szinte beleszerettem ebbe az animébe! A Haikyuu segítségével rávettem magam, hogy próbáljam ki a sportot élőben is. Nagyon tetszett és végig szinte olyan volt, mintha a Haikyuu-ban lennék, csak ez a való élet volt. E mellett saját készítésű fan-cuccokat is csinálok. Nemrég rávettem magam, hogy tanuljak meg Japánul. Egész jól megy már! A japán nyelv tanulása csak azért jutott eszembe, mert a Haikyuu-t japánul nézem magyar felirattal.

Esetleg valaki tudja, hogy van-e Haikyuu magyarul, és ha van azt hol tudja nézni? Nagyon köszönöm a válaszokat!

2022. ápr. 13. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!