Haikut írok
Még sem tudom mi az pont.
Japán versforma.
Évszakokról szól,
Mint a tél, nyár, ősz,tavasz.
Végén csattanó.
Hogy került ez ezoba? Emberek egy animéről van szó.
Amúgy szerintem jó, szerethető karaktetrekkel.
Szerintem a legjobb anime!!
Eddig nem érdekeltek az animék, de amikor a barátom elmondta, hogy létezik olyan, hogy sportanime, akkor rávett engem, hogy megnézzük náluk az első három részt. Hát megnéztem és kellemes meglepetés ért a Haikyuu-val kapcsolatban. Azt hittem, hogy egy csapat 12-14 éves gyerek egy csomót bakizik, aztán pedig valami varázspálca-ütésre úgy kinyilalnak, hogy mindenki csak nézni fog. Hát nem. Nagyon nem! Egyszerűen fantasztikusan végigvezeti egy (az elején kicsit problémás) csapat fejlődését. Benne van a csapatszellem, a szenvedély, a boldogság, és szomorú jelenetek is. Ahogy nézem a Haikyuu-t együtt sírunk, együtt örülünk, együtt töltődünk meg adrenalinnal a Karasuno-val. Imádom a grafikát, a karaktereket, a karakterek személyiségét és arckifejezését és persze az egész story-t! Aznap meg is néztük az első 15 részt. XD
Nagyon jó, szinte beleszerettem ebbe az animébe! A Haikyuu segítségével rávettem magam, hogy próbáljam ki a sportot élőben is. Nagyon tetszett és végig szinte olyan volt, mintha a Haikyuu-ban lennék, csak ez a való élet volt. E mellett saját készítésű fan-cuccokat is csinálok. Nemrég rávettem magam, hogy tanuljak meg Japánul. Egész jól megy már! A japán nyelv tanulása csak azért jutott eszembe, mert a Haikyuu-t japánul nézem magyar felirattal.
Esetleg valaki tudja, hogy van-e Haikyuu magyarul, és ha van azt hol tudja nézni? Nagyon köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!