Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Legcukibb párok animékben és...

Legcukibb párok animékben és miért ők?

Figyelt kérdés

2021. márc. 24. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Bokura ga Ita-ból Yano és Nanami. Mert ritka amikor reálisan mutatnak be animében egy kapcsolatot és azt amiről szól.
2021. márc. 24. 12:59
 2/7 anonim ***** válasza:
58%

Na most biztos sokaknak nem fog tetszeni, mert nem szokványosak,de azért leírok párat,mert hogy nekem az összes shippem a kedvencem. Igazából azért,mindegyiknél mert én köztük látok egy jól működő kapcsolatot.

Bakugou x Uraraka

Jirou x Tokoyami

Momo x Awase

Gray x Lucy

Juvia x Erza

Ibara x Yumeko

Akane x Kagari

Nobara x Megumi

Zoro/Law x Nami

Obi x Shirayuki

Orihime x Grimmjow

2021. márc. 24. 14:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Candy X Terry (Candy Candy)

Sally X Bob (A hosszúlábú apu)

Anne X Gilbert (Akage no Anne)

Belldandy X Keiichi (Aa! Megami-sama)

Mitsuki X Takayuki (Kimi ga Nozomu Eien) - Az ő kapcsolatuk reális, mert tényleg megtörténhet ilyesmi

2021. márc. 24. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
33%
3, bocsi, nem akarok kötekedni, de tényleg reálisnak látod, hogy egy tini alig egy hónapos, sekélyes kapcsolat után évekre elhagyja magát és depresszióba esik? A legtöbb ember egyszerűen tovább lép.
2021. márc. 24. 15:15
 5/7 anonim ***** válasza:
4-es, láttad te végig az animét, vagy csak lököd a sódert?
2021. márc. 24. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok. Amúgy Mitsuki nem a kómába esett lány volt, hanem a barátnője, aki úszott. Takayuki vele jött össze kb. egy évvel a baleset után. És igen, Takayuki depressziós lett, mert úgy érezte, hogy Haruka balesete az ő hibája. Úgy gondolta, ha nem késett volna a randiról, akkor a baleset nem történt volna meg. Lelkileg belerokkant abba, hogy a barátnője talán soha többé nem ébred fel. És ha megnézed, egyik karakter sem igen tudott továbblépni. Sem Takayuki, sem Mitsuki, sem Akane (Haruka húga), mivel mind saját magukat hibáztatták. Ez az anime pont attól olyan remek, hogy ilyen helyzetek megtörténhetnek. Ajánlom, nézd meg végig az animét, de csak a leírást olvasd el!
2021. márc. 24. 15:19
 7/7 anonim ***** válasza:
31%
Végignéztem, inkább szenvedtem, én egyáltalán nem találtam életszerűnek, sőt. Tudom, hogy melyik karakter Mitsuki. Épeszű ember nem hibáztatná magát, felszínes tinikapcsolatok esetében, pedig hamar továbblépnek az emberek a valóságban. Ha egy 10+ éves házasságról lett volna szó és mindenki 30 körül járna, na akkor lett volna hiteles ez a történet, mert van súlya a dolognak. Nekem így, ebben az esetben nem volt, inkább nevetséges volt az egész álszenvelgés.
2021. márc. 24. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!