Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Meik a legcukibb anime?

Meik a legcukibb anime?

Figyelt kérdés
2021. febr. 2. 23:55
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Ilyen nincs, mert a többségüket (főleg a slice of life és a romantikus műfajúakat) alapból cukira készítik.
2021. febr. 3. 00:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor kérdezzem úgy, hogy amiket ismered és ajánlod azok közül a legcukibb anime.
2021. febr. 3. 11:24
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Berserk
2021. febr. 3. 23:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Gakuen Babysitters

Barakamon

Usagi Drop

Kakushigoto

Somali to Mori no Kamisama

(A Berserket nehogy megnézd, csak vicceltek...)

2021. febr. 5. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Toradora! - romantikus tsundere beütésű slice of life, amolyan középsulis dráma jellegű. Nekem az egyszer megnézős feelingje van, de egyszer mindenképpen érdemes látni :) Karakterek édesek, viccesek és nagyon szerethetőek

Tonari no Kaibutsu-kun (My Little Monster) - romantikus, szintén iskolai történet, igazán édes szerintem, szituáció dráma

Kamisama Hajimemashita (Kamisama Kiss) - fantasztikus, yōkai téma, szerelmi szállal. Van benne valami elbűvölő és hihetetlenül aranyos, szintén szerethető karakterekkel

/Ha bírod a yaoi-t, akkor a Hybrid Child, személyesen sírtam is rajta és egyik legcukibb, amit láttam az érzelmi szál megközelítéséből/

2021. márc. 2. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Karakai Juuzo no Takagi-san

Poco's Udon World

Somali to Mori

Barakamon

Hinamatsuri

2021. márc. 24. 15:47
 7/7 anonim válasza:
Bananya :3 szerintem 3 éveseknek való de nagyon aranyoss xD
2021. ápr. 14. 20:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!