Van annyira jó anime, ami konkrétan digitális drog számotokra, annyira kiváló? Bármilyen műfaj lehet(hentaion kívül :D). Előnyben a kevésbé ismert animék. Nagyon jó mangák is érdekelnek, amikenek esetleg nincs anime feldolgozásuk.
Figyelt kérdés
2021. márc. 22. 00:18
11/15 anonim válasza:
Black Butler. A 3. anime aminek a mangáját is elkezdtem. Csak ennek a műnek csatlakoztam róla szóló Discord szerverre.
Én a Myanimelist fórumán szoktam lenni, ha jó az angolod ajánlom. Nem kihalt, és egy csomó mellékága van.
12/15 anonim válasza:
Ja már írták, most vettem észre de megerősítésnek jó.
13/15 D-Mano válasza:
Nem ez a kedvenc (de a top 10-ben benne van) animém, és csak egyszer néztem végig, de ehhez fűződik a leg"digitálisdrog-szerűbb" élményem:
Glass no kamen (2005)
Éjjel nappal ezt néztem. Alig ettem, ittam, még akkor is ezt néztem, amikor már alig bírtam nyitva tartani a szemem. Volt többször is, hogy nagyon rákaptam egy-egy animére, de az efféle túlzások azelőtt is, azóta is távol álltak tőlem, megmaradt egyedi élménynek. =D
14/15 anonim válasza:
Moriarty The Patriot
Jujutsu Kaisen
SK8 The Infinity
15/15 anonim válasza:
14-es vagyok persze még a Black Butlert is ide sorolnám meg még jó pár animét
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!