Van annyira jó anime, ami konkrétan digitális drog számotokra, annyira kiváló? Bármilyen műfaj lehet(hentaion kívül :D). Előnyben a kevésbé ismert animék. Nagyon jó mangák is érdekelnek, amikenek esetleg nincs anime feldolgozásuk.
Figyelt kérdés
2021. márc. 22. 00:18
1/15 A kérdező kommentje:
Egyébként a gyakori nem akarta elfogadni a kérdésem, mert T/2-ben akartam megfogalmazni a kérdést. Szóval, ha bármilyen oldalon tudtok jó animés fórumot, ahol lehet beszélgetni, nézelődni, kérlek osszátok meg velem!
2021. márc. 22. 00:20
2/15 anonim válasza:
Overlord nekem ez a digitális drogom nagyon jó fantasy anime
3/15 anonim válasza:
Gintama
Saiki Kuso
Dororhedoro
Mushishi
Dagashi Kashi
Danshi kokosei no nichijou
4/15 anonim válasza:
Nekem most a Tensei shitara slime datta ken ilyen.
5/15 anonim válasza:
"Szóval, ha bármilyen oldalon tudtok jó animés fórumot, ahol lehet beszélgetni, nézelődni, kérlek osszátok meg velem!"
Ha tudsz angolul, akkor beszélgethetsz a MyAnimeList-en. Ott minden részhez minden animénél vannak beszélgetések.
6/15 anonim válasza:
Méz és lóhere. Többi mint tíz éve minden évben 2-3-szor megnézem, és nem tudom megunni. Maga műfajában mestermű.
8/15 anonim válasza:
Fullmetal Alchemist 2003-mas verzió
Dragon Ball + Z
Kyou Kara Maou
10/15 anonim válasza:
Nekem a Code Geass volt ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!