Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » AOT manga 138. rész?

AOT manga 138. rész?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most olvastam az AOT mangájának a 138. részét és jól értelmezem, hogy Eren meghal?

2021. márc. 20. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát valószínű...

A path-ben valszeg tovább fog létezni mint a többi Titan Shifter, de az anyagi világban valszeg halott

2021. márc. 20. 17:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. márc. 20. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Az én teóriám: Szerintem a fej csak egy megtévesztés volt, kell hogy legyen egy magyarázat arra, hogy Eren founder titánja miért úgy nézett ki ahogy. Nézzük vissza Eren átalakulását, elég jól látni, hogy a testének nyakából indul ki a titán gerince, tehát a teljes átalakulás után a testének valahol a lábánál kéne, hogy legyen. Viszont mivel az egész titán a fejét leszámítva egy csontváz és arra még nem láttunk példát, hogy egy csontban legyen a shifter, a Warhammer képességére viszont már igen, amire pár fejezettel korábban még Armin is felhívta a figyelmünket, ami már önmagában elég gyanús, én eltudom képzelni, hogy Eren valóban használta a Warhammer képességét és egy kristályban regenerálódott a rumbling alatt. Apropó, ha valóban az van, amit írtam és, ha mivel Eren a parazita segítségével maradt életben, akkor miután Jean lerobbantotta Eren titánjának fejét, ott Erennek megkellett volna halnia és mégsem. De miért? Vissza megint Eren átalakulásához, látni hogy nem úgy alakult át, ahogy egy titánnak kéne, tehát nem voltak villámlások, fények, egyedül a koponya szeme csillogott, tehát eltudom képzelni azt, hogy a titánnak maga a csontváza nem Eren titánja volt, hanem a parazitának egy keményítéshez hasonló képessége, és a fej volt egyedül, ami Eren titánja volt, amit a már regenerálódott Eren a Path-on és az agyán keresztül irányított, miután Jean lerobbantotta a titán fejét. Miért kellett ez az egész? Eren ugye azért küzdött, hogy az eldiánok, a barátai végre szabadok legyenek, ehhez viszont nem elég csak kiírtani a marleykat, hisz attól még a titánok, az átok még létezik, tehát ahhoz, hogy szabadok legyenek, a titánlét forrásától, okától is megkell szabadulni, ez pedig a parazita. Ez a parazita úgy néz ki, hogy bárhol el tud éldegélni és sebezhetetlen, míg az egy shifter testében van, Ymir a "sírba" vitte, ettől a dologtól Eren később felszabadította és megtévesztette azt. Hogyan? Jean lerobbantotta a titán fejét, a parazita megpróbálta elérni, Reiner megállította, Armin felrobbantotta a csontvázat, a parazita most szabadon és sebezhető.

A következő fejezetben arra számítok, hogy viszont látjuk Eren attack titánját, de ezúttal nem Arminék "ellen" fog küzdeni, hanem a parazita ellen a többi shifter oldalán, az anime 4. évadjának az openingjének utolsó képei is erre utalhatnak.

2021. márc. 21. 01:54
 4/7 anonim ***** válasza:

"Jean lerobbantotta a titán fejét, a parazita megpróbálta elérni, Reiner megállította, Armin felrobbantotta a csontvázat, a parazita most szabadon és sebezhető."

Tehát így volt megtévesztés, nem csak számunkra, vagy a karakterek számára, de még a parazita számára is.

2021. márc. 21. 02:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2021. márc. 21. 07:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Én már a legutóbbi fejezet előtt elfogadtam hogy Eren lényegében halott, pár fejezettel korábban volt egy panel amin látszott hogy a feje nem csatlakozott vissza a testéhez és a szeme is csukva volt, innen nem volt visszaút neki. Abban sem vagyok biztos hogy eszméleténél volt-e ez idő alatt, a tudati síkon Arminék csak gyerekként látták Eren-t a felnőtt énjével már nem találkoztak.
2021. márc. 21. 12:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!
2021. márc. 21. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!