Így kié lesz a One For All?
Figyelt kérdés
Ha nemi aktus közben akarjuk átadni egy nőnek, de közben teherbe esik akkor kié lesz a képesség? A nőé és a gyerek normális, vagy a gyereké csak vagy esetleg mindkettőjé? És, ha a kölyöké akkor nem hal bele abba, hogy még nem elég fejlett fizikailag? Vagy akkor ez nem számít, mert eleve ezzel születi?2021. márc. 20. 14:14
1/4 anonim válasza:
Én úgy hiszem, hogy a képesség csak akkor ruházható át, ha azt mindkét fél ténylegesen szeretné.
MOVIE SPOILER.
A második movieban Deku átadta az erejét Bakugonak, viszont ő azt csak ideiglenesen kapta meg.
Ha esetleg tévednék akkor javíts(atok) ki, kérlek.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy csak akkor lehetséges és én is úgy gondoltam, hogy mind a ketten akarják.
2021. márc. 20. 14:58
3/4 anonim válasza:
A teherbeesés nem így működik. Ha szex közben át akarja adni a nőnek, a nő fogja megkapni, nem a gyerek, mert abban a pillanatban az a gyerek még sejt szinten sem létezik. Akár 6 nap is kellhet a spermiumnak hogy megtermékenyítse a petesejtet. Nem hiszem, hogy a spermium tudna ekkora képességet magával cipelni és még napokig tartani is.
Bár ez elég beteg kérdés...
4/4 anonim válasza:
Egyébként még ha a gyereké is lenne, bármilyen képesség kb 4 éves korukig manifesztálódik, és akkor sem a teljes képesség, hanem utána még fejlődik ahogy nőnek a gyerekek, szóval nem hiszem, hogy belehalna a gyerek. És Deku sem halt bele, pedig fizikailag egyáltalán nem elég fejlett hozzá, hogy kihasználja 100%-ban OFA-t... igaz, eléggé összetörte, de nem hiszem, hogy egy kisbaba vagy egy kicsi gyereknek lenne egyáltalán fogalma arról, hogy egy ekkora erőt hogy hívjon elő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!