Miért van ilyen kevés animének szinkronja?
Látom, megjöttek az óvodások, akik lepontoztak. De nem is vártam mást, így nem is zavar. XD
Ja, még pár anime, aminek van magyar szinkronja:
Óz, a nagy varázsló
Devil May Cry (nem tudom a magyar címét)
Kiddy Grade - Csajkommandó
D, a vámpírvadász - Vérszomj
Perfect Blue
Paprika
Tokiói keresztapák
Deltora Quest
A Dinoszauruszok királya
Zorró legendája (igen, ez is anime)
A kék madár
A kertvárosi gettó
A négy muskétás
A tenger zúgása
A Yamada család
Afro szamuráj
Ali baba és a negyven rabló
Arrietty - Elvitte a manó
Az utolsó egyszarvú
Bakugan
Black Jak: A film
Blue Gender
Bleach filmek
Naruto filmek
Inuyasha filmek
Cowboy Bebop
D.I.C.E. - A mentőcsapat
Földtenger varázslója
Porco Rosso - A mesterpilóta
GITS - Stand Alone Complex
Hello Kitty
Hüvelyk Panna nyomában
Kaleido Star specialok
Kolumbusz Kristóf
Kétévi vakáció
Kis Némó Álomországban
Laputa - Az égi palota
Lovely Complex
Mesék Hófehérkéről
Robin Hood kalandjai
Ninja Scroll (a film)
Ő és a cicája - Minden múlandó (DragonHall+ szinkron)
Óz galaktikus birodalma
Oban csillagfutama
Penge
Pokemon filmek (szerintem vagy négyhez biztos készült szinkron)
Pompoko
Rozsomák
Rómeó és Júlia
Szivárványocska és a csillagtörpe
Szentjánosbogarak sírja
Totoro - A varázserdő titka
Tom Sawyer kalandjai
Űrzavar
Vasember
Van Helsing: Londoni küldetés
Villámmacskák
Lehet újra lepontozni, csak tessék, tessék, gyerekek! Úgyis ti vagytok a hangosabbak, mert többen vagytok. XD
Az, hogy fel tudsz sorolni kb. 100 animét, ami kapott magyar szinkront az még mindig nem elegendő mennyiség ahhoz, hogy kimondhassuk, hogy sok magyar szinkronnal rendelkező anime van.
A mai napig jóval több, mint 10000 animét adtak ki. Az a pár száz magyar szinkronnal rendelkező anime, csupán kis százalékát teszi ki az összes animének, amit eddig kiadtak.
Miért kellene felsorolnom magyar szinkronnal rendelkező animéket? Nem értelek.
Miért kellene hisztiznem egy ilyen értelmetlen párbeszéd miatt, ahol nem tudsz értelmes érveket felmutatni, hogy elhiggyük, hogy neked van igazad?
Miért kell belekötni a másikba, aki csak szimplán, mindenféle személyeskedés nélkül reagált a korábbi válaszaidra?
Én csak tényeket közöltem a korábbi válaszaimmal, amit egy egyszerű kereséssel te is fellelhetsz az interneten.
15-ös, tessék, Óz a nagy varázsló:
MAL: [link]
Ha nem hiszed, utána lehet keresni, drágám. Az utolsó egyszarvú amerikai-japán koprodukciós rajzfilm, ergó anime! Oké, írtam kettót (2!), ami nem japán. Húha! De nagy probléma. A többi viszont az. Az, hogy ti nem hallottatok róla, mert a '80-as években még kósza gondolatok sem voltatok, nem az én problémám. De leszólni valakit azért, mert értelmesen felsorolja a magyar szinkronos animéket, elég gáz, nem? Óvodás szint, és akként is vagytok kezelve. Óvodásként. XD
"Az egyezarvu meg lehet koprodukcio de az anime nem azert anime mert naon is beszelt hanem mert a manga a stílust követi!"
20-as, original animéről hallottál már? Tudod, van olyan anime, aminek sem manga, játék, könyv, vagy egyéb alapja nincs. Egyetértek a 17-es válaszolóval. Nem értem, miért kellett lepontozni. Csak felsorolta a magyar szinkronos animéket, semmi rosszat nem tett vele.
22-es itt nem a manga a lényeg
lehet azert nem értetted mert az irasjavito szépen bele rontott!
Manga stílusú azért anime az anime! Ez nem azt jelenti hogy ban neki mangája hanem ez az eredeti stilus amiből ki indult az anime! Pl van a Disney stilus amiben meghatározó elemek szövegkörnyezetek és rajzolási stilus van! Ugyan úgy igaz ez a manga stílusra!
Ha nem látod okoskodni próbál utána meg vinnyog mert szóvá lett téve hogy ez korántsem nagyon sok anime és a “legtöbb” ő erre be rágott mert szóvá tettünk hogy bizony ez még édes kevés kb az 1-3%-a
🧐
22-es vagyok. Vagyis akkor ér csapatban rárontani, és cyberbullyingolni, ugye? Mert amit ti csináltok, az bizony kimeríti az online bántalmazás fogalmát. Más a véleménye, mint nektek, ez pedig nektek nem tetszik, ahogy látom.
Egyébként szerintem is rengeteg magyar szinkronos anime van. Oké, az összes animéhez viszonyítva nem sok, de magyar viszonylatban szerintem nem kevés. Plusz, van olyan anime, pl. A titokzatos aranyvárosok (regény alapján készült), aminek a grafikája nem is animés, inkább a '80-as évek amerikai rajzfilmjeire hajaz. Az eredeti címe amúgy Taiyou no Esteban. Talán az sem anime, mert nem animés a stílusa? Most engem is összezavartatok.
A koprodukciós anime pedig anime. Pl. ugyanígy animének lehetne tekinteni A hercegnő és a kobold c. magyar-angol-japán rajzfilmet is. Akkor az most anime, vagy nem?
Amúgy, ha jól látom, az illető már nem is ír ide. Nem kéne végre abbahagyni egymás uszítását és az ő bántását? Mellesleg, attól, mert drágámnak nevez valakit - visszaolvastam a hozzászólásokat - honnan tudjátok, hogy milyen nemű, vagy milyen a szexuális beállítottsága? Meg honnan veszitek, hogy nyomorék? Ezek nagyon degradáló és kegyetlen kifejezések. És ha mondjuk testileg nyomorék? Nem vicces, amit műveltek!
Magyar viszonylatban a felsorolt animekben több mint a felét nem adták 20 éve tudom mert 20+ vagyok és hát akkor volt a mesék arany kora Magyarországon
Max a nagyobb kölcsönzőkből lehetett beszerezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!