Melyik a kedvenc titánod és miért? Melyik birtokosa a kedvenced?
Kinézetre a női titán, mert olyan "normális", nincs darabokban mikor átalakul, nincsenek fura tulajdonságai (szőr, páncél)
titán birtokosból Reiner vagy Zeke, Annie-t nem tudtam megszeretni/megérteni
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Reagálnék a leírtakra! ^^
1. Az Attack Titan sosem volt Annie tulajdonában. Valószínűleg félreérthetőre sikeredett a kérdésem, de a kérdés ezen részének a lényege az lett volna, hogy azok közül a titánok közül, akiknek ismerjük több tulajdonosát is ki a kedvence. Pl: Jaw titan. Lehet választani Ymir és Porco között, valamint ott van Marcel is.Viszont köszönöm a választ, remélem sikerült tisztáznom a kérdést és elnézést kérek a félreérthetősége miatt.
2. Valóban az egyik legmenőbb titán szerintem is.
3. Teljesen egyetértek, én is imádom a Páncélos titánt! Maga a kinézete is lenyűgöző. Reiner karakterét csak a negyedik évadban értettem meg, azóta átlátom az ő dolgait is és meg is értem őt.
4. Nekem a kedvenc titánom a Female Titan és jobb birtokosa nem is lehetne, mint Annie. Imádom az egész karaktert. Anniet nehéz megérteni, de hát így nevelték, neki ez a múltja.
Köszönöm az eddigi válaszokat, várom a többit is! <3
Hmmm.... Lehet Pieck Cart titánja....
Gondoljatok bele: Hónapokig is képes titán formában maradni, gyakorlatilag nincs olyan része, aminek ne lenne funkciója, még a szájában is képes cuccokat hordani, tud beszélni és valszeg az egyik leggyorsabb titán, mivel 4 kézen (lábon?) is tud futni
Persze, iszonyat viccesen néz ki, szerintem is nevetséges, de szerintem egy marha erős titán. Titán-titán elleni harcban nem, de azon kívül szerintem mindenben veri a többit (kivétel a foundert)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!