Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Na már tényleg nagyon érdekel...

Na már tényleg nagyon érdekel mert mindenki mást mond , most komolyan meg hal naruto vagy sasuke ?mert valaki azt mondja igen valaki azt hogy nem, meg videók is vannak fent róla 😕

Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 08:19
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Ti Naruto fanok miert vagytok ilyen türelmetlenek. Én inkább csendben nézem és kivárom a végét a kedvencemnek, minthogy várjam, hogy valaki lelője a történet végét. Legalább írnád oda, hogy spoiler. Válaszban meg leírnád ami meg fog történni.
2021. márc. 18. 09:26
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Egyeseknek SPOILER!!! lehet

Ha már ennyire érdekel Kurama hal meg. Az még tisztázatlan hogy végleg e, mert a Bijuuk halhatatlanok, de viszont ez az új mód miatt, amit használtak Isshiki ellen lehet végleg megölte.

Plusz Sasuke elveszti a Rinnengant mert Boruto kiszúrja neki, mikor Momoshiki átveszi a teste felett a hatalmat.

2021. márc. 18. 13:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg a wikit ha nagyon kiváncsi vagy rá a narutopedia-t

És még nem tudni nem értek el ahhoz a fejezethez amikor boruto és kawaki harcol!

De amugy te jobban jártál nekem a youtube a clickbaitekkel jol le lőtték a dolgokat! Ha akartam ha nem!

2021. márc. 18. 13:51
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem vagyok spoiler , csak már a borutot nézem és aki már “régebben el

Kezdték nézni “ azt mondják hogy naruto meghal , valaki meg hogy nem vagy pedig sasuke hall meg ezért kérdeztem , de egyébént láttam már olyan videót is amikor naruto már öreg és sasuke sírjánál van !

2021. márc. 18. 15:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Azok csak fan videók.

Igaz hogy Kawaki azt mondta hogy Borutot a 7. után küldi, de még a manga sem jár ott.

Ugyanis a manga pont ott jár amit leirtam fentebb.

2021. márc. 18. 16:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért mondják ezt mert mióta bejelentették évekkel ezelőtt a Borutot azóta találgatnak, hogy vajon Naruto / Sasuke mikor fognak meghalni. Nem most, az biztos. Tökre nem úgy néz még ki a manga, hogy itt hamarosan temetni kelljen bármelyiket is. Szerintem még jó sok idő fog eltelni, amíg meghal valamelyikük.
2021. márc. 18. 16:34
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem ők pont hogy nem halnak meg csak kicsit kispadra teszik őket! a sorozatban még mindig nem elhanyagolhatóak maga a boruto nem is erről szól tényleg képes újat mutatni pl egy átmenet mint ami a dragon ball-ban van csak itt az új generáció is eljut arra a szintre vagy hasonló szintre és nem lesz totál le tojva
2021. márc. 18. 20:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Naruto meghal de nem a baryon módban mivel ha emlékszel mit történt az első részben azt mondta Kawaki "Oda küldelek ahova a hetediket" (BÁR NEM 100% SAJÁT VÉLEMÉNY)
2021. márc. 29. 14:01
 9/10 everlight ***** válasza:
Kawaki mondja az első részben:Oda küldelek ahova a hetediket,tehát Kawaki öli meg Narutot,mivel a baryon mód után Kurama nélkül Naruto gyenge.
2021. ápr. 13. 00:32
 10/10 everlight ***** válasza:
Sasuke a rinnegan nélkül a sharingannal is tudja:Amateratsu,Sussano,Chidori,
2021. ápr. 13. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!