Mi a jó a Fortnite nevű játékban? De most komolyan, mindenki játszik vele és nem értem miért. Most azt értem, hogy ingyenes, de akkor is.
"mindenki játszik vele"
Ez téves információ, én nem játszok vele!
Gondolom nem érted mi a lényege a battle royal műfajnak vagy úgy egyébként az fps/tps játékoknak.
Javaslom játssz más játékokkal és foglalkozz a saját dolgoddal.
És ezt úgy mondom, hogy nincs 20 órám a fortniteba...
Mert a maga módján jó játék + ingyenes.
Sokakkal ellentétben nekem nincs bajom se a grafikával se a játékmenettel. A naaagy konkurens játékkal is játszottam (PUBG), sőt abban több órám van.. nekem mindkét játék bejön. Az, hogy ki mivel játszik egyrészt nem tartozik rád, másrészt nem mindenki ugyan abból azokból játszik egy adott játékkal így a kérdésedre pontos választ nem lehet adni. Ha tetszik játszol vele, ha nem akkor nem. Fikázni felesleges, csak azt mutatod ki vele, hogy az intelligenciád a béka segge alatt van. Ahogy azt már írták előttem, biztos te is játszol olyan játékkal amit mád nem kedvel. Felesleges ezen lovagolnod.
De hogy még egy példával éljek, itt az AC Odyssey. Sokan fikázzák de igazából egy jó játék. Ha nem tetszik nem játszol vele, minek kell fikázni? Nem leszel tőle több, sikeresebb, a pénzed se fog gyarapodni, akkor minek kell feleslegesen fröcsögni?! Ez az igazi kérdés kérdező.. mi értelme fikázni egy játékot?? De mondok még valamit.. sokan divatból fikáznak. Lásd Venom. A naaaagy kritikusok lehúzták közben meg egy kellemes kis film.. fortniteot is divat fikázni mégis sokan játszanak vele.. akkor annyira csak nem lehet rossz játék, nem?! PUBG-t is fikázták, hogy már van BR bla blaa bla.. mégis sokan vették/veszik.
"HATERS GONNA HATE"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!