Melyik a kedvenc shounen animéd és miért?
Hunter X Hunter (2011)
Azért mert jók benne a harcok, mindent logikusan megmagyaráznak benne, elgondolkodtató és persze folyamatosan fejlődnek benne a karakterek.
De a One Piece és a My hero academia is nagyon tetszik, a One Piece azért mert kalózos téma, vicces és kellően komoly egyes részeknél.
Jojo no Kimyou na Bouken
A Hunter x Hunter is top-tier, de annak is problémája van a shounen típusbetegséggel, a power creeppel. És ezt pont a Jojo-féle stand jellegű nen képességekkel próbálták meg orvosolni, de sajnos kicsit féltökűen alkalmazták. Ezek a nen képességek hozzáadnak egy új taktikai réteget a harcokhoz, de a szabályok túl képlékenyek az erőszintek pedig nem limitáltak.
Fullmetal Alchemist, komoly történet, illetve vannak benne apróbb történetek is, zenék is jók, vannak benne harcok
befejezett, nem túl hosszú, mint pl. egy one piece vagy naruto
és van teljes magyar szinkron is, ha valakinek az kellene
Dragon Ball, természetesen
Mert ez volt életem első shonen-fight animéje. Bár akkoriban azt sem tudtam, hogy anime, meg hogy japán. Lévén nálunk francia rajzfilmsorozatként ment le anno az RTL Klubon. De az első perctől megvett magának kilóra és azóta is imádom. Kalandos, akciódús, humoros, tele jobbnál-jobb karakterekkel, akikért izgulni lehet. Olyan alapvető értékekről szól, mint a barátság, összetartás, küzdés, önfeláldozás, a soha fel nem adás és más pozitív dolgok.
Nekem is a Hunter x Hunter
A karaktereket nagyon megkedveltem. A harcok is nagyon tetszettek és a történet is izgalmas volt :)
A második a JoJo
Ugyanazokért szeretem amiért a Hunter x Huntert de volt néhány dolog ami miatt nem az első számomra (én se igazán tudom mi) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!