Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik a kedvenc shounen...

Melyik a kedvenc shounen animéd és miért?

Figyelt kérdés

2021. márc. 13. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hunter X Hunter (2011)

Azért mert jók benne a harcok, mindent logikusan megmagyaráznak benne, elgondolkodtató és persze folyamatosan fejlődnek benne a karakterek.

De a One Piece és a My hero academia is nagyon tetszik, a One Piece azért mert kalózos téma, vicces és kellően komoly egyes részeknél.

2021. márc. 13. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Jojo no Kimyou na Bouken

A Hunter x Hunter is top-tier, de annak is problémája van a shounen típusbetegséggel, a power creeppel. És ezt pont a Jojo-féle stand jellegű nen képességekkel próbálták meg orvosolni, de sajnos kicsit féltökűen alkalmazták. Ezek a nen képességek hozzáadnak egy új taktikai réteget a harcokhoz, de a szabályok túl képlékenyek az erőszintek pedig nem limitáltak.

2021. márc. 14. 08:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Fullmetal Alchemist, komoly történet, illetve vannak benne apróbb történetek is, zenék is jók, vannak benne harcok

befejezett, nem túl hosszú, mint pl. egy one piece vagy naruto

és van teljes magyar szinkron is, ha valakinek az kellene

2021. márc. 14. 09:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Dragon Ball, természetesen

Mert ez volt életem első shonen-fight animéje. Bár akkoriban azt sem tudtam, hogy anime, meg hogy japán. Lévén nálunk francia rajzfilmsorozatként ment le anno az RTL Klubon. De az első perctől megvett magának kilóra és azóta is imádom. Kalandos, akciódús, humoros, tele jobbnál-jobb karakterekkel, akikért izgulni lehet. Olyan alapvető értékekről szól, mint a barátság, összetartás, küzdés, önfeláldozás, a soha fel nem adás és más pozitív dolgok.

2021. márc. 14. 09:05
 5/6 anonim ***** válasza:
70%
One Piece
2021. márc. 14. 09:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a Hunter x Hunter

A karaktereket nagyon megkedveltem. A harcok is nagyon tetszettek és a történet is izgalmas volt :)

A második a JoJo

Ugyanazokért szeretem amiért a Hunter x Huntert de volt néhány dolog ami miatt nem az első számomra (én se igazán tudom mi) :D

2021. márc. 14. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!