Mely befejezetlen animének kellene szerinted második évadot kapnia?
És ha valaminek van második évada, de még mindig befejezetlen?
Ookami to Koushinryou
- Ha meg tudják tartani a vizuális stílust és visszahívják az eredeti stábot, akkor még legalább másfélszer annyi van belőle, mint amennyit eddig adaptáltak. Plusz egy fél évadnyi hosszú OVA sorozattal hozzáadhatnák a kihagyott kötetet. Amúgy sincs értelme csak kb. a 17. kötet végéig adaptálni, a történet ott ér véget.
Slam Dunk
Ehhez már biztos nem nyúlnak hozzá, vagy ha igen, akkor az elejétől újra kezdik.
Dorohedoro
Valahol kb a történet harmada-fele között járnak vele, egy duplaszezonos évaddal a végére tudnának érni.
Gakuen Mokushiroku
Itt kb. a feléig jutottak, de a manga is befejezetlen maradt, mert a mangaka meghalt. Amerre haladt a manga, a következő kötettel valószínűleg befejeződött volna, szerintem nem lenne tragédia egy anime-exkluzív befejezést írni hozzá.
Ezek azok, amiket úgy ténylegesen be lehetne fejezni, mert az eredetijük is véget ért már.
Loveless
Spiral: Suiri no Kizuna
Szégyen, hogy a mai napig csak animében van befejezésük. Pedig bitang jók.
Bunny Girl Senpai.
Ezt azért hozom, mert a light novel 11 kötetéből 7-et dolgoztak fel, és egyelőre semmi hír második évadról.
Amúgy muszáj megemlítenem, hogy már valószínüleg túl sok embernek ajánlottam a BGS-t, mert már pár ember meg is ismer miatta GYK-n, ami vicces, mert ugye itt a profilok nem nyilvánosak. :D Ha valakit már untatok ezzel, attól bocsi. :)
Baccano
Sakura-sou no Pet na Kanojo
Classroom of the Elite, azt mondják, hogy az S1-et is újrakéne csinálni
Hinamatsuri
Hinamatsuri
Youkoso Jitsuryoku
Akatsuki no Yona
Skip Beat!
meg még rengeteg, ami nem jut eszembe
Young Black Jack
Beautiful Bones: Sakurako's Investigation
King's Game The Animation
Ezeknél nagy szívfájdalmam, hogy nem kaptak teljes adaptációt.
Diabolik Lovers
Hoshihai no Sora
Marimashita Iruma-kun
Gunjou no Magmel
Dorohedoro
Michiko to Hatchin
Bleach
Vampire Knight
Ishuzoku Reviewers
Final Fantasy
Hyouka
Kakegurui
Noragami
Mekakucity Actros
Shichisei no Subaru
ROKKA NO YUUSHA
Magi Sinbad no Bokuen/Labyrint/ Kingdom of magic
Tsurune
Bloodivodes
Chihiro Szellemországban
Ginga e Kickoff
Bongou Stray Dogs
Mahou Shensou
BTOOM
Gangsta
Fuuka
ACCA
Sakurako-san
Hai to Gensou no Grimar
Hinamatsuri
sok rossz anime van itt de amik tényleg megérdemlik azok a
magi
hyouka
akatsuki no yona
bunny girl senpai / buta yaro
no game no life
sankarea
noragami
blue exorcist
berserk de inkább egy jobb cgi vagy rajzolt változat (az is jó lenne ha az utolsó két évadot tényleg feljavítanák és akkor a folytatás meg rajzolt lenne)
overlord de annak tényleg úgy lenne értelme ha csinálnák folyamatosan és hosszú anime lenne!
d gray man önmagáért beszél
claymore szintén!
ezek amiket tényleg megéri szerintem
és amiket nem láttam biztos vannak még jók azokból is
és amikbe nem vagyok annyira biztos de egy nagyobb esélyt adnék nekik
Owari No Seraph nagyon érdekes koncept volt anno
Rokudenashi az utolsó részt eltekintve nagyon jó anime érdekes világ és történet mesélés habár vannak benne klisék jól használja csak az a fránya utolsó pár rész spoiler gondolok itt most a hirtelen "hercegnő elrablás és akkor leszünk szerelmesek és minden kakiésfos okok miatt az egész"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!