Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok ilyen animéket ajánlani?

Tudnátok ilyen animéket ajánlani?

Figyelt kérdés

Olyanok érdeklnének, ahol van egy lány, akit az iskolában kirekesztenek, és bántalmaznak, egy másik karakter pedig megmenti vagy segít rajta. A másik karakter (ez inkább csak akkor fenyeget, ha fiúkarakterről van szó), ne legyen az iskola legmenőbb, legjóképűbb személye! Valamiért falra mászom az ilyen karakterektől.

Nem muszáj romantikusnak lennie, de nem hátrány, ha az.

Amiket ismerek:

- Boku Dake ga Inai Machi (Erased): Itt Hinazuki az, akit az anyja bántalmazott, és mindig is szegény volt, ezért volt kirekesztett az osztályban.

- H2O: Ez amúgy egy olyan anime, ami első ránézésre csak egy vak fiú és egy bullyingolt lány kapcsolatáról szól, de a vége a legsokkolóbb anime végek között van. Az utolsó három rész valami kegyetlenül brutális volt. Tehát csak erős idegzetűeknek.

- Koe no Katachi (Silent Voice): Ez amúgy érdekes helyzet, mert itt pont arról van szó, hogy a lányt (Shokot) a főhős (Shoya) gyerekkorában kirekesztette, bántalmazta és bullyingolta, de évekkel később óriási bűntudata van emiatt, és az anime nagyjából erről szól. Amúgy zseniális anime. Ha ebből a négyből csak egyet fogsz megnézni, ez legyen az.

És még így negyediknek megemlítem a kedvenc animémet, ahol lényegében csak elvétve van ilyen:

- Bunny Girl Senpai: Itt Mai lényegében nem kirekesztett, vagy bántalmazott vagy bullyingolt, hanem egyszerűen csak magányos és nincsenek barátai. Itt inkább a másik főszereplő, Sakuta az aki ki van rekesztve, de Sakuta meg pont az a karakter, akit ettől nem kell félteni.

Meg még van a Charlotte anime, ahol az egyik részben pár iskolás társa megverte Naot (Yuu meg végignézte), de ez a szál ezek után nyom nélkül el is tűnik. Amúgy a mangában ennek van szerepe? Mert kicsit hiányérzetem volt ezután.

Köszönöm a válaszokat! :D

2021. márc. 12. 09:19
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja, azt most veszem észre, hogy hülyeséget írtam. Tehát a bullying nagy szerepet kapjon benne, de mindegy a bullyingolt neme! Nem tudom, miért azt írtam, hogy a lány kell bullyingolt legyen. Talán azért, mert eddig csak olyat láttam, ahol lány van. De mindegy a neme! Csak érdekel a téma, és viszonylag kevés alkotást ismerek benne.
2021. márc. 12. 09:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

I want to eat your pancreas az hasonló

Egy fiút rekesztenek ki benne és egy lány barátkozik vele. Az elején a fiú nem akar vele lenni, de végül megkedveli a lányt :)

2021. márc. 12. 09:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Ja igen, arról hallottam. Meg a végét is tudom, ezért nem akartam annyira nekiállni. :D Mivel páran a Your Lie in Aprilhez hasonlították, ami az egyik kedvenc animém, lehet, hogy megnézem.

Mindenesetre köszönöm szépen az ajánlást! :)

2021. márc. 12. 10:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól emléjszem a Watamote is ilyen anime.
2021. márc. 12. 10:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2021. márc. 12. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!