Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van olyan anime, amiből...

Van olyan anime, amiből szeretnéd, hogy csináljanak élőszereplőset?

Figyelt kérdés
Általában fújolják a live action adaptációkat, de akár osztod a véleményeket, akár nem, van olyan, amit nagyon szeretnél látni élőben és szerinted nem tudnák elszúrni?

2021. márc. 11. 22:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Illetve a Darwin's Game
2021. márc. 12. 13:21
 12/16 A kérdező kommentje:

9: köszi az infót.

11: abból szerintem is lehetne jó. hasonló, mint az Alice in Borderland

2021. márc. 12. 13:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
12-es, az Alice in Borderland zseniális. A mangáját is el akarom olvasni. Pont most láttam az első évadot, és várom a folytatást. Amúgy is szeretem az ilyen death-game cuccokat.
2021. márc. 12. 16:57
 14/16 A kérdező kommentje:
Egyébként a High-Rise Invasiont láttad? Ez is egy survivor game cucc, fent van Netflixen is
2021. márc. 12. 17:11
 15/16 anonim ***** válasza:
13-mas vagyok. Nincs Netflixem, nem kell. Úgyis általában angol felirattal nézek mindent és eredeti nyelven. Az általad említett adaptációt nem ismerem, de majd rákeresek.
2021. márc. 12. 17:12
 16/16 anonim ***** válasza:
67%

Nem túl valóságtól elrugaszkodott sorozatok tudnak működni élőszereplős sorozatként. Illetve még bizonyos sci-fik is.

Szívesen megnéznék mondjuk egy élőszereplős Ginga Eiyuu Densetsut, de az a probléma vele, hogy a szereplők etnikuma miatt csak nyugati adaptációként tudna működni, amelyik cégeknek meg megvan hozzá a költségvetése, az túl PC és 2-3 évad után úgyis szétcseszné az egészet.

A Sakamichi no Apollon viszont működhetne teljesen japán adaptációként is és semmi akadálya, hogy előszerplős lehessen.

A Gyakkyou Burai Kaiji szintén ilyen. Ez akár még nyugati adaptációként is tudna működni, mert a lényeg szimplán az, hogy egy gazdasági válsággal súlytott időszakba helyezzék és nem valóságtól elrugaszkodott például a 2007-08-as hitelválság alatt egy egyetemről kikerült diákhitelben fuldokló amerikai fiatalon keresztül bemutatni ugyanazt a történetet.

A Monstert is el tudnám képzelni egy német-japán-cseh koprodukcióban adaptálva. Nincs benne semmi olyan, ami technikai szempontból gondot okozhatna.

És még esetleg a Lupin III, amit szívesen látnék, viszont itt is japán-nyugati koprodukció kellene, vagy legalább megkölcsönözni egy fehér/francia színészt a főszerepre. Jó kis kaland/heist filmek úgyis ritkán készülnek manapság.

2021. márc. 12. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!