Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek azokról az...

Mi a véleményetek azokról az élőszereplős filmekről amit anime alapján csináltak?

Figyelt kérdés
2021. febr. 16. 09:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A Guyver az egyik legjobb, az nagyon nagy kedvencem, azóta sem sikerült ilyen jól visszaadni mangát/anime-t.

Az Ansatsu Kyōshitsu: Sotsugyō-hen is nagyon jó, az egyik kedvencem.

Aztán az Inuyashiki az nagyon beteg és nagyon jó lett.

De az újabban azok nagyon gyengék, speed racer, ghost in the shell, Alita ezek mind gyengék - szerintem.

2021. febr. 16. 09:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem igazán szeretem őket.
2021. febr. 16. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Még egyet se láttam, de nem is akarok.
2021. febr. 16. 21:21
 4/7 October15 ***** válasza:
100%

3.: Akkor nem láttad az Edge of tomorro-t, az Alita-t, a Ghost in the shellt? Barlangban élsz vagy mi a rák? XD

1.: Pedig az Alita az szinte képkockáról képkockára lemásolja a fontosabb jeleneteket, idk szerintem az OVA gyengébb mint a film. A manga az már más kérdés nyilván.

Kérdező: Alice in Borderland köröket ver az OVA-ra.

2021. febr. 17. 01:58
 5/7 Thunderfairy ***** válasza:
Én 2 ilyent láttam de nem tetszet egyik sem. A Parasyte és a Tokyo ghoul volt ez a kettö. Nagyon nem adták vissza az anime szinvonalát.
2021. febr. 17. 11:25
 6/7 gucsti123 ***** válasza:

Elég volt csak azt Dragon Ballos valamit azóta rémálmaim vannak.

Szóval nem szeretem őket!

2021. febr. 21. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:

A négyesnek mondanám, hogy az Edge of Tomorrow nem anime, hanem regényadaptáció (light novel, hogy pontos legyek. :D)

Vannak jó anime live actionök. A Rurouni Kenshin filmek a kedvenceim között vannak, ahogyan a 2006-os és a 2015-ös Death Note (az amerikai viszont már... eh.) Az Alita is jó film volt, a Your Lie in Aprilt és élveztem. Ha mangaadaptációk is érnek, az Oldboy is ide való, ha meg light novel adaptációk is, akkor igen, az Edge of Tomorrow is jó film volt.

De tény, ami tény, sok a borzasztó. A 2017-es Death Note-tól kettővel csökkent az IQ-m (bár ezt csak saccoltam), az Attack on Titan filmen pedig onnantól kezdve, hogy Jean elHAJÍTOTTA a tizenöt méteres titánt, végignevettem. És ott a híres Dragonball Evolúció, amit én szimplán csak Dragonball Armageddonnak hívok.

Ha visual novel adaptáció is ér, akkor még jó tanács, hogy a Higurashi no Naku Koro Ni live-ot is kerüljétek el.

2021. ápr. 27. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!