Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek a Naruto-ról...

Mi a véleményetek a Naruto-ról? Érdemes lenne megnézni?

Figyelt kérdés

2021. márc. 10. 14:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%
10-es, ez a Dragon Ball-ra is igaz, az meg még régebbi. Már majdnem negyven éves manga/anime, mégis máig töretlen a népszerűsége.
2021. márc. 10. 18:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
11 és rossz? nem hinném
2021. márc. 10. 19:35
 13/18 anonim ***** válasza:
52%

"6-os, hogy te mit gondolsz tényszerűnek, az senkit sem érdekel."

Mondjuk a kérdezőt lehet, hogy speciel igen, ha már mások véleményét kérte ki azzal kapcsolatban, hogy mi az, amit ÉRDEMES - tehát továbbra SEM kötelező - csinálnia. Nem neked szólt a válaszom, nem értem, miért érzed szükségét, hogy kikérd magadnak.

"Nem szenvedtem velük, mert volt sokkal több és sokkal jobb anime, amit nézhettem."

Én azt egy pillanatra sem vitattam/vitatom, hogy van a Narutonál jobb, nem is kevés. Középszerű cuccnak tartom, de ugyanez (vagy bármiféle vélemény) a te szádból akkor lenne igazán hiteles, ha láttad volna az egészet, vagy akár csak a negyedrészét a sztorinak; a legerősebb érved a saját álláspontod mellett azonban az, hogy te korábban tudtál róla és kezdtél bele, mint mi (ez aztán k**va releváns információ a minősége megítélésének szempontjából, valóban), illetve az, hogy láttál majdnem 1000 animét; mintha lehetne akármilyen halvány fogalmad arról, hogy az ide kommentelők mennyit láttak.

"[...] mert volt olyan, amit egyetlen epizód után kaszáltam."

Ez szintén olyasmi, amit nem feltétlenül ajánlanék annak, aki nem szarja le vastagon a véleményemet "én 20 éve animézek, te meg taknyos vagy" alapon. Egyszerűen azért, mert rengeteg értékes animéről és élményről maradtam volna le, ha minden nekem első blikkre nem tetsző művel így jártam volna el, és ezen a tapasztalaton osztoznak velem rengetegen. (Megjegyzem, ugyanez vonatkozik az egyéb animációs vagy élőszereplős sorozatokra is.) Ez szintén tanács volt, nem utasítás, kezdjen vele mindenki azt, amit akar.

2021. márc. 10. 20:01
 14/18 anonim ***** válasza:
65%

Utolsó az hogy te középszerű el tartod az csak a te véleményed ami nem is objektív…

Ez pusztán csak a te személyes véleményed mert sajna a naruto nem középszerű mert nagyon sok olyan elem van benne amit a mai napig sem használnak az animék vagy csak 1-2 dolgot 1-2 anime és azt is rá 5-10 évre merték bevállalni! Ez már viszont tényszerű állítás

Maga a story is erős főleg a shippuudenben de a simában sem egyszerű csak ott jobban naruto körül forog a történet

Neked nem muszáj hogy tétszegyen de ha objektív akarsz lenni akkor a naruto egy erős A szintű anime (ugye az S szint a legjobb)

2021. márc. 10. 20:09
 15/18 anonim ***** válasza:
57%

Persze, hogy az én véleményem, az volt a kérdés.

2021. márc. 10. 20:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Imádom, és igen érdemes.
2021. márc. 12. 23:37
 17/18 anonim válasza:
100%
Szerintem az első sorozatot (9.évad összesen 220 rész, egy rész kb. 23-25 perc (valamint 5 OVA epizód) ) és nekem nagyon tetszett az egész a story nagyon jól vannak kitalálva a jutsu - k és a technikák meg minden egyéb és a karakterek is... Mindenképpen nézd meg én nagyon imádom... Meg persze ott a Shippuden (azt még nem láttam teljesen :3...)
2021. márc. 15. 20:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Elég hülye egy sorozat, folyton betesznek olyan dolgokat ahol kiélhetik magukat a lúzerek hogy ők ennél jobbak. Van egy csomó olyan rész ahol egymás cikizésével kell nyerni, akik ezt bámulják azok ilyenek is lesznek.
febr. 1. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!