Érdemes megnézni ezeket az animéket?
Érdemes megnézni ezeket az animéket ?
Inuyasha (a magyar szinkron mennyire rossz? ha jól tudom nincs hozzá magyar felirat.)
Haiyore! Nyaruko-san
Halo Legend
Naruto shippuuden
Kill la kill
Dragon ball/dragon ball z a mangát már elkezdtem olvasni (400 körül járok a mangába) és az anime csak magyar szinkronnal van és az elég pocsék lett (szerintem).
Code Geass
Fairy tail
akame ga kill
Boku no hero academia
Függ az életkortól, érdeklődéstől, hobbitól, gondolkodásmódtól, lelki érettségtől, nemtől stb, hogy mi ajánlható adott személynek.
hiába mondanám most, hogy az Inuyasha számomra lókaki, lehet, hogy te egy 10 éves fiú vagy, akinek minden vicc új, tehát akkor meg miért ne nézd meg.
De van olyan 20 éves, aki imádja az Inuyashát, miközben viszonylag érett, felnőttes az értékrendszere, szóval nehéz kérdés...
Inuyasha: Hát az egy elég klasszikus anime, én régen láttam. Akkoriban élveztem, de most ki tudja. Magyar szinkron egy idei van utána felirat.
Haiyore! Nyaroku-san: Ezt csak akkor kezd el ha sok animét láttál mert rengeteg referencia és paródia van benne.
Naruto Shippuuden: Szerintem ne.
Kill la Kill: Elvile nagyon jó, de nekem az alap ötlet nagyon nem tetszik.
Code Geass: Párszor már elkezdtem, de soha nem tudtam folytatni. Sokak szerint egy mestermű, egy próbát biztosan megér.
Fairy Tail: Őszintén ne. Én sokáig szerettem, de inkább ne kezd el, mert egy időután elég szar.
Akame ga Kill: Sokaknak nem tetszett, viszont szerintem nem olyan rossz.
Boku no Hero Academia: Elég kedvelt, úgyhogy egy prbát biztos megér.
Hát én pont 20 vagyok,és imádom az Inuyasha-t. A szinkronnal úgy általánosan bajom van,de ennél a sorozatnál mondhatjuk,hogy tetszik.
Számomra a Haiyore! Nyaruko-san nem volt túl izgi.Sablon lett nekem.
A Halo Legend-et nem láttam
A Naruto nem az én műfajom,sosem sikerült 5résznél többet megnézem belőle DE biztos van,amiért ennyiért szeretik. Ikonikus anime,szóval ha a műfaj tetszik,akkor érdemes lehet megnézni. A dragon ball ugyan ez.
A Code Geass tetszett,bár nem sorolnám a kedvenceim közé,igazán nyomot se hagyott.
A Fairy Tail már annál inkább,végig ugyan nem láttam,de azt kell,hogy mondjam egy jó anime.Érdemes megnézni. Már az első része is érdekes.
A Boku no hero Academia egy oltári baromság,jó értelemben persze.Ha jót akarsz nevetni,akkor mindenképp. Ráadásul a 2.évada is most kezdett el futni úgy,hogy hosszabban élvezheted már.
-Naruto shippudent csak akkor persze ha végignézted a sima Narutot.De szigorúan fillermentesen nézd meg.Megspórolsz majd egy 220 részt az 500-ból minimum.
-Dragon ballt semmiképp.Én nem brom a dron ballt.De te ahogy látom bírod szóval te döntésed.
-akame ga kill nagyon jó mindenképp ajánlom
a többiről csak hallottam de nem láttam(vagy nem is hallottam) így azokról nem tudok mit írni.
Sima Naruto és utána shippuuden.
Én nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!