Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miből szeretnétek többet...

Miből szeretnétek többet látni az animékben?

Figyelt kérdés
(akár kategória szerint, akár általánosságban)

2021. márc. 3. 19:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
50%
6-os melyik időszak volt ez? Én alig ismerek ilyen műveket.
2021. márc. 4. 05:52
 12/24 anonim ***** válasza:
52%
10-es qurvára nem arról beszélek de ebbe is magyarázd be amit te jónak gondolsz... ugy is csak ahhoz értesz... 😅🤮
2021. márc. 4. 17:29
 13/24 anonim ***** válasza:
70%

11 volt egy rövidebb időszak ahol irodai mu másokat mutattak meg 25 felettieket igaz nem sok anime de gyakrabban jelentek meg pl a

Netoju

New game

One punch man (oke nem az lehet amit te keresel de csak idősebb szereplok vannak benne)

Restaurant to an another world

Wotakoi

2021. márc. 4. 17:35
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
13, Wotakoi kivételével a többi nekem bugyuta, nem ilyesmire gondoltam. Inkább a Ristorante Paradiso, Nana, Kids on the slope, Gokinjo Monogatari, Honey and Clover típusúakhoz hasonlót keresek, csak idősebb szereplőkkel, slice of life és dráma kategóriában, semmi fantasy. Az Otona Joshi no Anime Time-hoz hasonlót leginkább, de ezekből nagyon kevés van.
2021. márc. 4. 18:38
 15/24 anonim ***** válasza:
52%

14 szerintem a netoju nem bugyuta inkább te nem ismered ezt a réteget! nézd meg a twitchet tele vannak 30-as gamerekkel sokuknak nincs párja (persze a szép lányoknak... jó persze van hogy nekik sincs "még") japánra ez jobban igaz mondhatni sokkal jobban előfordulnak olyanok akik durván 25-30 éves korukig a munkába fordulnak bele és tényleg meg feledkeznek a párkapcsolatokról mert a karrier mondhatni fontosabb

pl van egy ismerősöm neki a szülei az első gyereküket 40 körül vállalták be kb egy idős mint anyám a legfiatalabb testvér aki az ismerősöm ő meg velem egy idős szóval ja

de ez csak egy példa volt hogy bizony van a valóságban ilyen is és sokszor ezek a gamerek nem túl felnőttesek sokszor inkább kamaszként fiatal 20-asként viselkednek (látszik hogy kimaradt valami az életükből)

2021. márc. 4. 21:53
 16/24 anonim ***** válasza:
15, attól még nekem az, nem ezt a típust keresem. Még mindig nem látom azt az időszakot, amikor olyan sokat gyártottak az általam említett művekből.
2021. márc. 5. 06:28
 17/24 anonim ***** válasza:
55%
16 sosem mondtam hogy tele volt velük hanem hogy volt egy időszak amikor nem a 15 évesek voltak szerepben hanem a 25-30-as korosztály
2021. márc. 5. 11:39
 18/24 anonim ***** válasza:

Több krimit a népnek~

De jó sci-fi (nem mecha) animéből sincs sok sajnos :((

2021. márc. 5. 12:16
 19/24 anonim ***** válasza:
91%
17, akkor még midnig nem értem, miért baj, hogy én többet szerenték ezekből látni, és miért kötöttél bele a kommentembe, ha nem is olyan műveket hoztál példának amikre én vágyok.
2021. márc. 5. 12:18
 20/24 anonim ***** válasza:
55%
19 akkor te félreértettél valamit abszolut nem kotekedtem csak megemlítettem hogy volt egy ilyen időszak amikor több +25-os karakter volt
2021. márc. 5. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!