Ajánlanátok shounen animét, amiben nincsenek hárem vagy ecchi elemek?
Dragon Ball + Z + GT
Flame of Rekka
Air Gear
Arrow Emblem Grand Prix no Taka
Tsubasa kapitány
A pálya ördögei
DNA2 TV
Dear Boys
Fullmetal Alchemist
Full Metal Panic
Genshi Shounen Ryuu
Hikaru no Go
Hyper Police
Majutsushi Orphen
Ranma 1/2
Rockman.EXE
Yu-Gi-Oh + Yu-Gi-Oh - Duel Monsters
Yuuyuu Hakusho
Ezt komolyan gondoltad? DNA2? Ranma 1/2? Air Gear?
Erős a gyanúm, hogy csak gondolkodás nélkül bemásolod minden kérdéshez ugyanazt a listát, de amikor már a fő kérdésben bele van írva, hogy NE legyenek benne ecchi vagy harem elemek, akkor átolvashatnád, hogy tényleg mind megfelel-e a feltételeknek.
3-mas, úristen, találtál három (3!) darab animét a 18-ból, ami nem egészen felel meg a feltételeknek. Fogadok, egyiket sem ismered amúgy, amit ide leírtam. Maximum a Dragon Ballt, meg esetleg a Yu-Gi-Oh-t. A többiről azt sem tudod, mifélék. Ja, és nem mindenhová ugyanazt a listát másolom be, de kedves vagy, hogy ezt hiszed. Főleg, hogy fogalmad sincs, ki vagyok, honnan jöttem és milyen animéket szoktam nézni. De aranyos, hogy így rám rontasz, komolyan. Vicces, és szánalmas. XD
2-es voltam. :)
AoT?
Tudom, hogy sokan gyülölik, de hirtelen ez jutott eszembe
Steins;Gate, illetve ennek van egy "alter" folytatása a Steins;Gate 0
Van benne egy perverz csavo aki neha elsut egyket izlestelen poent de osszessegeben ennyi... gondolkodos anime, a torteneten van a hangsuly, nem a fan servicen
Hasonlo mint a Death Note, vagy a Danganronpa... ezek is nagyon jok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!