Nekem ez a második vagy harmadik kedvenc animém. Nagyon-nagyon jó. Nézd meg, mert nem fogsz unatkozni.
2021. febr. 18. 22:21
2/9 anonim válasza:
Nekem is le lett spoilerezve ne aggódj! Ugyanúgy fogod élvezni :)
2021. febr. 18. 23:27
3/9 anonim válasza:
Imádnivaló figura, úgyhogy jobb is, ha az ember előre felkészül a "legrosszabbra." Mondjuk az anime úgyahogy nyitva hagyja a lezárást, a mangában nem tudom, hogy végleg elveszítjük-e.
Viszont nem szerelmi sztori. Tele van akcióval. :)
2021. febr. 19. 11:13
4/9 anonim válasza:
A manga is ugyanúgy fejeződik be. DE
SPOILER
Van egy extra fejezet, ami a jövőben játszódik és megerőssítik, hogy meghalt.
2021. febr. 19. 12:32
5/9 anonim válasza:
Köszönjük, most már más is gondolkozhat azon, hogy megnézze-e vagy sem...
2021. febr. 19. 17:20
6/9 anonim válasza:
De ez ne tántorítson el :) Azzal, hogy nem animálták meg azt a fejezetet meghagyták az esélyt arra, hogy élhet.
Írtó jó anime, úgyhogy vétek lenne kihagyni még ha sírós típus vagy is (legalább háromszor sírtam rajta :D)
Basszus, hogy megjött a kedvem újranézni XD De nem akarok sírni 😂😂
2021. febr. 19. 17:50
7/9 anonim válasza:
Végülis meg kellene tudni, hogy hogyan is halt meg nem?:D Szerintem mindeképp nézd meg
2021. febr. 19. 17:51
8/9 almavirágenyém válasza:
Én úgy néztem meg hogy nem is sejtettem hogy meg fog halni pedig az ilyenekre ha nem is az elején de ráérzek. Teljesen összetörtem a végén és egy hétig nem bírtam feldolgozni. Nagyon közhelyesen hangozhatott az előző mondat de pont azért írtam le mert így volt és ez bizonyítja hogy mennyire is jó ez az anime. Neked egyszerűbb lesz és a vége nem fog annyira fáj. Esetleg ha végignézted leírhatod a véleményed az egészről. :)
2021. febr. 23. 12:53
9/9 anonim válasza:
Én meg pont most akarnám megnézni, erre lespoilerezed az egészet.
Mi szükség volt erre!?
Ki lehetett volna ezt a kérdést úgy is írni, hogy nem írod le, mi történik a főszereplővel!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!