Az Attack on titánban hogy változhat valaki óriássá? És vissza?
Figyelt kérdés
Ilyen kepesseggel születni kell, vagy barmelyik ember kepes ra? Mar nem emlekszem ez hogy volt a sorozatban ://2021. febr. 26. 16:35
1/5 A kérdező kommentje:
Amugy csak pár részt láttam belole még régebben, és most folytatni szeretnem
2021. febr. 26. 16:39
2/5 anonim válasza:
Ha pár részt láttál csak és szeretnéd tudni, akkor nézd meg inkább. Jobban jársz vele, mintha csak elmondják neked.
3/5 anonim válasza:
Ymir leszármazottai tudnak csak átváltozni, de azok közül bárki
visszameg..... nem tudom volt-e rá válasz az animében, de mindenki úgy változik vissza ahogy akar, kivéve a buta/sima titánokat (nem is tudom, egyáltalán lehetséges-e náluk)
az, hogy milyen módszerekkel szerzik meg a titán erőt, azt meg tudmeg az animéből inkább
4/5 anonim válasza:
A pure titan-ek csak akkor tudnak vissza változni ha felfalnak egyet a 9 titánból. Ezért esznek ösztönösen embereket. Egyébként az is benne lesz majd a sorozatban, hogy miért így öröklödik a titánság, de nem lövöm le a poént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!