Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kinek öltöznétek be szívesen...

Kinek öltöznétek be szívesen egyszer?

Figyelt kérdés

2021. febr. 22. 14:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer öltöztem be eddig Rem-nek. Szívem szerint újra megcsinálnám, csak profibban, jobb sminkkel, minőségibb ruhával. Egy férfi karaktert próbálnék ki biztosan, talán Levi?
2021. febr. 22. 15:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elég sok cosplay-tervem van :)

Bár eddig nem túl rendszeresen, de cosplayeztem (főleg conokra), de idén lehet megpróbálok azért havonta egyszer egy cosplayt összehozni.

Talán ami így a legnagyobb álmom, az a Caligulából Miu, de tényleg rengeteg tervem van (főleg, ha egy karakternek többféle öltözéke is van).

2021. febr. 22. 15:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én anno cosplayeltem Yandere-chant :3

Ha lesz idén Mondocon, akkor Alicet szeretném az Alice: Madness Returnsből (kedvenc játékom)

Imádom az outfitjét

[link]

2021. febr. 22. 15:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek. Szeretem a cp-seket nézegetni, de én nem öltöznék be.
2021. febr. 22. 15:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Van egy egész hosszú listám amit így pár hónap alatt írtam össze. Egyszer szeretném őket megvalósítani amikor lesz elég zsebpénzem és szabadidőm :)

Pl őket cosplayelném szívesen: Bakugou, Killua, Nezuko, Mikasa, Mista stb, stb... :D

2021. febr. 22. 17:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Még nem öltöztem be egyszer sem, de majd trap-eket cosplay-elni jó lenne.
2021. febr. 22. 18:29
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
L-t a Death Note-ból. Szeretnék elkezdeni rendszeresen cosplayelni, őt pedig igazán egyszerű, de ahhoz képest ikonikus. Vele kezdenék.
2021. febr. 22. 19:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én Mana-sama szeretnék lenni életem első conján.
2021. febr. 22. 21:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Sailor Moon, csak egyszerűen nem olyan az alakom, inkább Totoróéra hasonlít. :D
2021. febr. 23. 09:34
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy időben terveztem hogy csinálok egy Nicholas D. Wolfwood cosplayt a Trigun-ból a Mondoconra, de végül elvetettem. Nem tudom mit szóltak volna az emberek a vonaton ha megjelenek egy ember nagyságú keresztel a hátamon :D
2021. febr. 24. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!