1/13 anonim válasza:
Egyszer öltöztem be eddig Rem-nek. Szívem szerint újra megcsinálnám, csak profibban, jobb sminkkel, minőségibb ruhával. Egy férfi karaktert próbálnék ki biztosan, talán Levi?
2/13 anonim válasza:
Nekem elég sok cosplay-tervem van :)
Bár eddig nem túl rendszeresen, de cosplayeztem (főleg conokra), de idén lehet megpróbálok azért havonta egyszer egy cosplayt összehozni.
Talán ami így a legnagyobb álmom, az a Caligulából Miu, de tényleg rengeteg tervem van (főleg, ha egy karakternek többféle öltözéke is van).
3/13 anonim válasza:
Én anno cosplayeltem Yandere-chant :3
Ha lesz idén Mondocon, akkor Alicet szeretném az Alice: Madness Returnsből (kedvenc játékom)
Imádom az outfitjét
4/13 anonim válasza:
Senkinek. Szeretem a cp-seket nézegetni, de én nem öltöznék be.
5/13 anonim válasza:
Van egy egész hosszú listám amit így pár hónap alatt írtam össze. Egyszer szeretném őket megvalósítani amikor lesz elég zsebpénzem és szabadidőm :)
Pl őket cosplayelném szívesen: Bakugou, Killua, Nezuko, Mikasa, Mista stb, stb... :D
6/13 anonim válasza:
Még nem öltöztem be egyszer sem, de majd trap-eket cosplay-elni jó lenne.
7/13 anonim válasza:
L-t a Death Note-ból. Szeretnék elkezdeni rendszeresen cosplayelni, őt pedig igazán egyszerű, de ahhoz képest ikonikus. Vele kezdenék.
8/13 anonim válasza:
Én Mana-sama szeretnék lenni életem első conján.
9/13 anonim válasza:
Sailor Moon, csak egyszerűen nem olyan az alakom, inkább Totoróéra hasonlít. :D
10/13 anonim válasza:
Egy időben terveztem hogy csinálok egy Nicholas D. Wolfwood cosplayt a Trigun-ból a Mondoconra, de végül elvetettem. Nem tudom mit szóltak volna az emberek a vonaton ha megjelenek egy ember nagyságú keresztel a hátamon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!