Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Keyaru hogy lehet, hogy...

Keyaru hogy lehet, hogy minden lányt megfektet, akivel elsőre találkozik, csak számomra furcsa és meglepő ez?

Figyelt kérdés
Az rendben, hogy az 5. részben mutatták, hogy valami aljószert használt a kardforgató nőcin, de még így is hihetetlen számomra, hogy már alá is fekszik ennyitől. A többi lány is fura, hogy ilyen könnyen behódolt testileg is neki vagy csak én vagyok hitetlen?

2021. febr. 14. 22:04
 1/3 anonim ***** válasza:
27%
miért lenne fura? így megy ez ebben a trash genrében...
2021. febr. 15. 01:15
 2/3 anonim ***** válasza:
91%

Melyik a többi lány? Az elsőnek kimosta az agyát, így gyakorlatilag meg is kínozhatná, az se zavarná. A második csajt meg egyrészt kiszabadította, így neki köszönheti az életét, másrészt, erőt adott neki és segített bosszút állni.

Nem teljesen értem a kérdést, ezek még a logikusabb dolgok közé tartoznak.

Arról nem beszélve, hogy sokan még ismeretlenül is lefeküdnének egy hőssel, mert attól erősebb lesz az ember (pontosabban a testnedveitől). Ezt az elején elmagyarázták.

2021. febr. 15. 01:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt is érdemes kiemelni, hogy ez csak egy kitalált történet amiben bárkit bárkivel össze lehet hozni, így az sem lenne annyira furcsa, ha tényleg minden lány őt akarná. A többit pedig már kifejtették, hogy mi az oka. Amúgy meg egy hárem az egész, szóval nem meglepő.
2021. febr. 17. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!