Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Yakusoku no neverland-ben az...

Yakusoku no neverland-ben az emberhús megvonása okoz betegséget a démonoknál?

Figyelt kérdés

Az 5.részben volt 2 elfajzott démon és a testvérei (vagy nem tudom kik voltak) azt mondták, hogy ezt vissza tudják fordítani, ha jó minőségű emberhúst kapnak. Illetve a vak démon a templomban is említette, hogy mindenhol éhezés van. De itt jön Sonju és Mujika a képbe, ha ők tényleg megvonják maguktól az emberhúst náluk ez miért nem következett be? Igaz, Sonju később beszámolt arról, hogy majd ezek a gyerekek túlélik, akkor szabadon vadászhatnak rájuk, de még az is messze van, addig pedig ők sem tudnak enni.

Minden démonnál vannak hatásai, ha nem jutnak húshoz? Vagy csak valami különleges esetek a fent említettek?

2021. febr. 13. 13:37
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Ezen én is gondolkodtam. Szerintem ők sem igazán tudják mert eléggé eltértek a mangától
2021. febr. 13. 14:02
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem betegek ezért kellhet nekik az ember hús.

Az egyben gyógyíthatja is őket.

Vaaaaaagy a gyerek démonoknak kell a fejlődéshez de felnőt korukra már nem szükséges. Így csak a születés után kell megkapniuk az elegendő táplálékot.

2021. febr. 13. 14:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesznek betegek, de visszaalakulnak az eredeti állapotukba. Magyarán elvesztik az emberi alakjukat és tudatukat is. A felnőtteknek is szükségük van az emberhúsra, hogy megőrizzék a humanoid alakjukat és tudatukat.

Erről a mangában bővebben is szó van.

2021. febr. 13. 15:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Sonju és Mujika különleges démonok. Mujika az ún. "Bűnös vérű" Sonjuval együtt, mert nekik alapból nincs szükségük emberhúsra. Viszont a vérük segít a démonoknak megőrizni az emberihez hasonló mivoltukat. Ezért is utazgatnak, mert amúgy megölnék őket. Ez benne van a mangában.

Sonju amúgy enne emberhúst, de neki sincs szüksége rá. Olvassátok el a mangát!

2021. febr. 13. 15:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a 2 kisgyerek elég WTF. Sztori szerint simán csak az emberhús hiányától (meg rossz minőségétől) olyanok. A probléma csak az, hogy nem úgy néznek ki a démonok, mikor kezdnek degenerálódni. Nem nőnek rajtuk random testrészek az adott testrész elfogasztása után, hanem:

[link]

Az anime 2. évada nagyon WTF...

2021. febr. 13. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ha nem akarod elolvasni a mangát, itt a tartalma:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__anime-manga__1093..

2021. febr. 13. 15:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Megjegyzés: jobbról balra kell olvasni.

[link]

[link]

2021. febr. 13. 16:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

És itt van Mujika története is:

[link]

2021. febr. 13. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!