Milyen eddig a Wano háború? Van olyan jó, mint Marineford?
Passz még az animeben nem kezdődött el…
De szerintem biztos lesz olyan jó vagy jobb is hisz itt már egy kiforrt történetről és képességekről beszélhetünk valamint nem hinném hogy fél úton abba hagynák
De szerintem elég megjósolhatatlan lesz a vége!
Szerintem luffy nem itt fog legyőzni egy yonkout mikor katakurit alig tudta legyőzni
Jelenleg a yonkouk elso tisztjjeinek a szintjén áll luffy hiába sajátítja el a belső pusztítású hakit pusztitó erőben kaido és bigmom még mindig erősebb!
Tudtommal a mangában is még csak most kezdődött el igazán a Kaido elleni küzdelem (a nagyon hypolt ch.1000). Szóval mint a #2-es mondja, még nem lenne sok értelme összehasonlítani.
Jelenleg 961.rész a ch.961-él tart, ha jól számolom, mire odajutunk (ch.1000), addigra november-december környéke lesz. Bár én személyszerint jobban várom a ch.971 adaptálását és a környékét.
"Remélem majd az 1000.résznek kapunk egy 1-órás epizódot, vagy jobbat"
Szerintem az sokkal esélyesebb, hogy beraknak valami "ünnepi kiadás" jellegű filler epizódot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!