Mi a legborzalmasabb anime, amit eddig láttál és senkinek se ajánlasz?
Hát nem mondanám mindegyiket borzalomnak, mert van akinek meg éppen bejött, de az én listám ez lenne:
The God of High School - túl gyors, alig van elmagyarázva valami (a világról), az utolsó pár rész meg komplett WTF, a zene legalább jó (legalább is egy pár) és a látvány is rendben van, viszont ez a különös orr borzalmas
Assassins Pride - ez mi is akarna lenni amúgy? 9 részig néztem, de hogy minek, azt nem tudom és ha jól rémlik, egyes harcokat inkább megse próbálták meganimálni
Boruto: Naruto Next Generations - béna fillerek, borzalmas minőség, a story (a mangát olvasva is), kb. ugyan az akar lenni mint a naruto, csak gyengébb karakterekkel
Kenja no Mago - jó indulás, szar folytatás, nem sok maradt meg bennem
Kár, senki nem látott még igazán rossz animét. Azt hittem találhatok itt valami izgit.
A mostani season-ben fut az Ex-Arm, amiben olyan alapvető dolgokat sem sikerült jól csinálni, amit a fentebb említett mindegyik animében sikerült, pl. árnyékok, fények, pislogás stb.
Az Ex-Arm tényleg egy nézhetetlen, inkompetens munka, de az ártalmatlan fajtából. Én ezért nem fontolnám meg egy abszolút legrosszabb helyre szemben egy olyannal, ami technikailag kompetens, de tartalmilag iszonyat.
.hack//Sign
Egyszerűen borzasztóan vontatott és unalmas, igazából semmiről sem szól
Nem a legrosszabb helyre tenném én sem, nyilván tel tudok képzelni rosszabbat, de amikor a végeredményt látod, akkor pl. tartamilag elég nehéz megítélni, hogy egy kimaradt jelenet azért maradt ki, mert így írták meg eredetileg vagy a stúdió döntése volt. A végeredményben ha rossz a technika, akkor nagyon sok esetben a történet is nézhetetlenné válik, az Ex-Arm esetében ez jól látszik.
Pont emiatt, amikor összehasonlítasz két animét, akkor azt fogod látni, hogy az egyik történetileg is rossz és technikailag is, míg a másik csak történetileg, míg technikailag - még ha nem is kimagasló -, de okés.
Ezek alapján pedig a Ex-Arm rosszabb.
Amúgy egy másik jó példa a Netflix által gyártott live action movie a Death Note-ból. Ismerjük a történet és jó is, de nem ugyanaz a történet jön át a film, és az alapján ott sem jó a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!