Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a legborzalmasabb anime,...

Mi a legborzalmasabb anime, amit eddig láttál és senkinek se ajánlasz?

Figyelt kérdés

2021. febr. 7. 13:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
62%
Sao, Sakamoto desu ga?, Nisekoi,
2021. febr. 7. 18:04
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
#9 Dr Stone egy nagyon jó anime! Persze van akinek nem tetszik de szerintem semmiképpen se lehet rá azt mondani, hogy borzalmas.
2021. febr. 7. 18:05
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem mondanám mindegyiket borzalomnak, mert van akinek meg éppen bejött, de az én listám ez lenne:

The God of High School - túl gyors, alig van elmagyarázva valami (a világról), az utolsó pár rész meg komplett WTF, a zene legalább jó (legalább is egy pár) és a látvány is rendben van, viszont ez a különös orr borzalmas

Assassins Pride - ez mi is akarna lenni amúgy? 9 részig néztem, de hogy minek, azt nem tudom és ha jól rémlik, egyes harcokat inkább megse próbálták meganimálni

Boruto: Naruto Next Generations - béna fillerek, borzalmas minőség, a story (a mangát olvasva is), kb. ugyan az akar lenni mint a naruto, csak gyengébb karakterekkel

Kenja no Mago - jó indulás, szar folytatás, nem sok maradt meg bennem

2021. febr. 7. 19:17
 14/24 anonim ***** válasza:
70%
Loveless és Elfen Lied. Utóbbi még káros is.
2021. febr. 7. 20:29
 15/24 anonim ***** válasza:
18%

Kár, senki nem látott még igazán rossz animét. Azt hittem találhatok itt valami izgit.

A mostani season-ben fut az Ex-Arm, amiben olyan alapvető dolgokat sem sikerült jól csinálni, amit a fentebb említett mindegyik animében sikerült, pl. árnyékok, fények, pislogás stb.

2021. febr. 8. 00:42
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Az Ex-Arm tényleg egy nézhetetlen, inkompetens munka, de az ártalmatlan fajtából. Én ezért nem fontolnám meg egy abszolút legrosszabb helyre szemben egy olyannal, ami technikailag kompetens, de tartalmilag iszonyat.

2021. febr. 8. 08:29
 17/24 anonim ***** válasza:
Ergo Proxy, Elfen Lied, amit végig is néztem.
2021. febr. 8. 15:40
 18/24 anonim ***** válasza:
70%

.hack//Sign

Egyszerűen borzasztóan vontatott és unalmas, igazából semmiről sem szól

2021. febr. 8. 16:59
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem a legrosszabb helyre tenném én sem, nyilván tel tudok képzelni rosszabbat, de amikor a végeredményt látod, akkor pl. tartamilag elég nehéz megítélni, hogy egy kimaradt jelenet azért maradt ki, mert így írták meg eredetileg vagy a stúdió döntése volt. A végeredményben ha rossz a technika, akkor nagyon sok esetben a történet is nézhetetlenné válik, az Ex-Arm esetében ez jól látszik.

Pont emiatt, amikor összehasonlítasz két animét, akkor azt fogod látni, hogy az egyik történetileg is rossz és technikailag is, míg a másik csak történetileg, míg technikailag - még ha nem is kimagasló -, de okés.

Ezek alapján pedig a Ex-Arm rosszabb.

Amúgy egy másik jó példa a Netflix által gyártott live action movie a Death Note-ból. Ismerjük a történet és jó is, de nem ugyanaz a történet jön át a film, és az alapján ott sem jó a történet.

2021. febr. 9. 01:35
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Akuei to Gacchinpo, tudjátok ez az önmagunkat WC-n lehúzó anime, amit egyszer vetített le az Animax (mivel csomagban muszáj volt megvenniük).
2021. febr. 9. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!