Ha lehetne választanod, melyik anime karakter képességét birtokolnád?
habár a death note-tal egy ténylegesen jobb hellyé lehetne tenni a világot (nem kell a fél életemet feláldozni dobok 1 láda almát ryuknak azt megadják :D a mangában is volt hasonló hogy 10 almával kötöttek alkut asszem 2 halálisten vagyis inkább egy halálisten és azoknak a királya) és akkor mehetne a bűnözők elítélése! sőt további almákkal-alkuval ryuktól ki lehetne facsarni rejtett bűnözök neveit! a pénz meg hatalom sajnos áldozatot kell csinálni egy a világ leggazdagabb emberének meg kell halnia de a napróval rá venném (habár így is vannak olyanok akik nem jó emberek és azért a pénzért loptak öltek stb) hogy ossza szét a vagyonát random embereknek köztük nekem is... bumm problem slved!
és írtam hogy habár... tényleg világmegváltást lehetne tenni de a love note sokkal szórakoztatobb!!!! :P :DDD
Egy Halál napló nekem is jöhet ;)
De Saitamo erejét is elfogadom ha nem kopaszodok bele :P
Re:CREATORS - Altair
A képesség utazni (akár többed magammal) a valóság és a fikcionális univerzumok között. Nem beszélve a harci képességeiről, ami fedezi, hogy ne legyek teljesen kiszolgáltatott, ha egy veszélyesebb univerzumot választok.
Onnantól kezdve az összes egyéb képesség megszerezhető. Sok univerzum képessége/varázslat rendszere tanulható, másokban különböző ereklyék haszálatával lehet megszerezni, megint másokban pedig vannak kívánságteljesítő dolgok, amik megadhatják a nem tanulhatókat.
Például elutazhatok a Baccano! világába és megihatom az örökélet páleszukat, utána a Jojo no Kimyou na Bouken világba és megsebezhetem magam a Stand Arrow-val. Utána elléphetek a Hunter x Hunter vilgába egy kis Nen edzésre és még sok egyéb. A határ a csillagos ég. Ha összeszedtem azt a szűk tucat képességet, ami érdekel, ez kb. 3-4 út, valószínűleg csak évezredekig utazgatnék az univerzumok között.
Szerintem ez nem ennyire egyszerű. Minden világnak meg van a maga szabálya és emiatt ami az egyikben működik az a másikban nem
Szerintem meg de, ennyire egyszerű. A Re:CREATORS-ban a fikcionális univerzumokból (akár valóságba, akár másik fikcionális univerzumba) áthozott karakterek és eszközök megtartották a tulajdonságaikat ahelyett, hogy idomultak volna a másik világ szabályrendszeréhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!