Tudnátok olyan seinen animéket ajánlani, ahol gyerekek a főszereplők?
Figyelt kérdés
Nem középiskolások, hanem gyerekek. Például a Boku Dake ga Inai Machi, a The Promised Neverland vagy a Made in Abyss.2021. febr. 7. 00:03
11/18 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm!
A lepontozás pedig szerintem is amiatt volt, bár nem tőlem! :P
2021. febr. 7. 12:36
12/18 anonim válasza:
A Black Bulletben a főszereplő középiskolás, de a társa asszem olyan 10-12 éves, ő, és sok más kislány szerepel benne, és elég fontos szerepük van, számomra sírós anime.
Illetve az AnoHana is ilyen, ott a cselekmény egy jó része flashbackben játszódik és az egyik karakter sose nő fel igazán.
13/18 A kérdező kommentje:
Húú, az AnoHanát már igazán meg kéne néznem! :P
2021. febr. 8. 14:29
14/18 anonim válasza:
Nichijou: Egyik legviccesebb anime, ami létezik
3-gatsu no lion: Ennek az első évadja is nagyon jó, de a második évadja egy mestermű. Arról szól, hogy egy fiú Shogizik benne.
15/18 anonim válasza:
Előző vagyok, ott van még a Ping Pong The Animation és a Kaguya-sama love is war.
16/18 anonim válasza:
kicsit késői válasz, de Hunter X Hunter? A főszereplő és a legjobb barátja 12 évesek kezdetben, azt hiszem annyik is maradnak (vagyis nem nőnek fel).
17/18 A kérdező kommentje:
A HxH shounen fight anime.
Azért köszi!
2021. jún. 10. 00:31
18/18 anonim válasza:
igen tudom, annyira nem komoly és harcos, de az egyik része átmegy seinenbe (chimera ant arc, 76-136. részig, főleg a hosszú harc-epizódokban, abban viszont nagyon ott van). a többi részét is ajánlom viszont ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!