Olyan animét vagy mangát keresek, amiben gyerekek a főszereplők. Ha van valami jó, leírnátok?
Kisebbek és aranyosak:
Barakamon
Usagi Drop
Gakuen Babysitters
Hanamaru Youchien
Uchi no Ko no Tame naraba, Ore wa Moshikashitara Maou mo Taoseru kamo Shirenai.
Somali to Mori no Kamisama
Fiatalabbak:
Gakuen Alice
Mitsudomoe
Nichijou
Honzuki no Gekokujou: Shisho ni Naru Tame ni wa Shudan wo Erandeiraremasen
Boku dake ga Inai Machi
Mitsuboshi Colors
Kakushigoto
Hirtelen ennyi jutott az eszembe.
Néhányat amit ismerek már le is írtál. XD
A Naruto, a Hunter x Hunter, és a Boku dake ga Inai Machi jut így eszembe, de a Pandora Hearts és a Somali to Mori no Kamisama nem tudom hogy ide sorolható-e. Ugyanígy nem tudom hogy a Youjo Senki is ebben a kategóriába sorolható-e, az már durvább, de szerintem nagyon jó az is. A Shoujo Shuumatsu Ryokou is elég elgondolkodtató, bár nem tudom hogy mennyire mondható abba a kategóriába, inkább csak a rajzolása miatt.
Kérdés mennyire legyen gyerek a gyerek (életkorban)? Attól függetlenül írok párat.
Mangák:
Spy x family
Oyasumi punpun (nem marad végig gyerek)
Lollypop or a bullet
Mahou shoujo of the end (van anime verziója is)
Gakkou garashi (már az animéjét előttem ajánlották)
This love cannot be any more beautiful (nekem nem tetszett: nagyon unrealisztikus, de neked lehet bejön)
The beginning after the end
Slave B
Yondome wa iya na shizokusei
Steins;Gate - a szereplők 16-17-18 évesek (bár az art miatt idősebbeknek tűnnek, mint más animékben, és így kvázi élethűbb is)
Neon Genesis Evangelion - 14 éves gyerekek a főszereplők
Romeo no Aoi Sora
A Hosszúlábú apu (habár itt a szereplők felnőnek a végére)
Full Moon wa Sagashite
Elfen Lied
Non Non Biyori
Karakai Jouzu no Takagi-san
Eromanga-sensei
Hinamatsuri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!