AOT-ban szerintetek miért tartják sokan hülyeségnek azt a teóriát, hogy Armin a Tybur család egy tagja?
Ymir és az átok kérdése alatt mit értesz? Én úgy emlékszem tisztázva lett, hogy honnan ered az egész. Vagy nem erre gondoltál?
Historia gyerekének az apja meg az a lovász gyerek, aki a gyerekori barátja volt. ha jól vettem ki.
Ymir felszabadítására gondolok és arra, hogy az átkot el kéne törölni valahogy. Mert így hiába nyernek, a jelenlegi shifterek 1-2 év múlva meghalnának. Bár ha így maradna, az sem egy happy ending, úgyhogy a szirupos befejezés nem lenne, mert a karakterek nem élnének szép, hosszú életet. És továbbra is titánokat kell örökíteni, továbbra is utálnák az eldiánokat.
Historia egyértelműen okkal esett teherbe, ehhez nem kellett konkrétan Eren, csak van egy rakás fan, akik shippelik az EH-t. De Eren sosem akarta h Historia terhes legyen. Akkor miért is lenne ő az apa? Mint írtam ennek max. Akkor lenne értelme ha Eren meghalna, vagy ha lenne valami cél ezzel a gyerekkel. De szerintem erőltetett az egész ötlet.
Egy igazi élmény követni ezt a kérdést, annyira, hogy csináltam róla egy meme-t.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!