AOT-ban szerintetek miért tartják sokan hülyeségnek azt a teóriát, hogy Armin a Tybur család egy tagja?
19-20: Hiába értek veled egyet, a stílusod még mindig rendkívül tenyérbe mászó. Próbálj már meg változtatni rajta, kezdhetnéd mondjuk a helyesírással...
Egyébként nem csak 2 ország van az AoT világában ;)
21 22 a kérdező azt állítja hogy 4 ország közt van háboru azaz a négy ország képviselői a következők;
Tybur, marley, eldian-paradise, ackerman
Persze hogy már sok az érthetetlenség!
Mellesleg azert van két ország mert azok közt van a háboru! Azaz marley és paradis közt! De a kérdező szerint 4 ország közt van
21 telorol írtam... persze tudom sokkal jobban leszel szava hihető bölcs és minden nyalánkság ha ki teszed a vesszoket meg a többit…
A stílusom meg pont azért ilyen mert sok a hulye aki szerint már csak azert is armin a tybur családhoz tartozik és milyen jó történetet lehetne vele kezdeni!!!
#23 Nyílván nem úgy értettem azt, hogy 4 ország és család, hogy az Ackermanok és a Tybur család egy ország... Wtf, hol marad a logika? Nyílván ország alatt a Paradist illetve Marleyt értettem.
Amúgy nem erőltetek én senkire semmit, VISZONT ez még mindig egy teória, amire van is utalás, arra hogy pl. Levi meg Sasha rokonok lennének, semmi de semmi utalás nincs Isayama részéről.
Milyen utalás van rajta? Az agyadban a képzelet? Hozz bizonyítékot!!! Itt csak frocsogsz hogy igenis de minden bizonyíték nélkül!
Ez nem teória hanem pusztán dedos fanfic!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!