Biztosan van rá igény, ráadásul van alapanyag is: elsőre a 2018-as Broly movie-t lehetne feldolgozni, több epizóddal. Aztán ott van a Moro történt is (manga), azt is meg lehetne animálni.
Most a Fuji TV-n megint eladják viszont a Supert, ahelyett, hogy folytatás lenne. Mire várnak a japánok? Esetleg a manga befejezésére?
2021. febr. 1. 22:58
1/7 anonim válasza:
hallod ennél tovább már tényleg hogyan is lehetne??? :DDDD
oké értem én a super amúgy nagyon jó volt!
de hamar lezárták a freizás fejezetet! és a vége is irreális volt!!!
az már túlzásnak a túlzása!!!
jó értem én ott vannak azok az angyalok akik amúgy simán le verik a pusztítás isteneit!
de ennél már nem érdemes power up-olni!
max lehetne a következő generációval csinálni... tudom goku a sztár de...
mindegy
amőgy ott van még az a börtönös mini sorozat igazából elég hosszú csak ilyen 5 percesek! ott tovább viszik az egész erő szintet ha lehet így mondani!
2021. febr. 2. 01:47
2/7 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy hova lehetne?
Egy komplett történteti rész készen van a magában (a Moro-s részek) amiket csak meg kellene animálni.
Van miből dolgozni, még csak gondolkodni sem kellene olyan sokat a készítőknek...
2021. febr. 2. 10:37
3/7 anonim válasza:
A Super sajnos annyira nem szuper. Mellesleg elvileg lesz folytatása, de én tuti nem fogom nézni. Mondom ezt úgy, hogy a '90-es évek óta hatalmas DB-fan vagyok.
2021. febr. 2. 17:38
4/7 A kérdező kommentje:
Hogy kinek tetszett, és kinek nem, az már egyéni kérdés.
A Super egy újgenerációs évad, nyilván ha a Dragon Ball Z a mércéd, akkor érthető, hogy nem jön be.
Én viszont kíváncsi vagyok Son Goku és barátainak az új kalandjaira. :)
2021. febr. 2. 20:20
5/7 anonim válasza:
kérdező a super amúgy jó volt de hamar le harapta a jó szálakat a végére meg egy nagyon nagy plot hole volt! (plot hole=meg nem magyarázott dolgok lényegében amik miatt hiba van a mátrixban :D lényegében pl az ultra ösztön) az akkora plot hole volt hogy csak na! meg azért goku már az univerzumot is el tudná pusztítani "szinte" vagy ténylegesen is? ezért is nehéz folytatni jól...
2021. febr. 2. 20:33
6/7 anonim válasza:
3-mas vagyok. Nekem a sima, a Z és a GT a mércém, azokhoz képest pedig a Super rémesen gyenge. Talán a Black Goku szél volt az egyetlen, ahol éreztem a régi DB-feelinget, de amúgy... Rengeteg jó lehetőség lett volna benne, de ezeket kihagyták, megtolták annyi harcművészeti tornával, amennyi a többi DB-sorozatban összesen nem volt. Plusz a legjobb karaktereket is konkrétan óvódás szintre csökevényesítették. És igen, tele van az egész plot hole-okkal. Még sorolhatnám a hibáit napestig, de nem teszem.
2021. febr. 2. 21:01
7/7 anonim válasza:
Lesz folytatása elméletileg, de mivel ugye a manga fut így nem tudnak foglalkozni az animével is. Ráadásul még csak 1 saga-nak lett vége és a második is most kezdődött el... Én imádom a Dragon Ball univerzumot, és magát a Supert is. Az ultra ösztön eleinte eléggé furcsa volt de imádom azóta és lehet tovább vinni a szálat, pl honnan ered, vagy ilyen hátsó sztorit belevinni a mangába és/vagy az animébe. Nekem ez a véleményem! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!