Ajánlanátok nagyon színvonalas grafikájú animé(ke)t?
Area 88 OVA
Rune Soldier
Akira
Vampire Hunter D
Cowboy Bebop
ezek mind színvonalas grafikájú anime-k.
újkori vagy régi kori?
mert pl hiába hogy az akira a kora legszínvonalasabb rajzaival készült mikor a mai korban kb hulladék szinten van...
szóval az tényleg fontos hogy az újkori technológiára érted vagy a régit is megnézed...
pl a bleach főleg az utolsó két arc olyan "grafikát" tartalmaz ami még a mai animéket is leveri és úgy hogy több száz részen keresztül tartotta!
a fate szériának mind nagyon szép animációi vannak!
főleg a fate apocrypha! de a sima fate stay night az unlimited blade work és fate stay night movieék is mind nagyon jó animációval készültek! ahogy a fate zero is!
little witch academia is szép animációt használ (inkább varázs iskolás mint battle shounen)
guilty crown (habár kicsit régebbi de szintén jó animáció 2011-es de tényleg szép)
boku no hero academia szerencsére nem használ főleg cgi-t mint most az attack on titan pedig megérdemelné mert nagyon gáz a titán harcok!!!
de a legjobb animációt a berserk hozza! a két új évada! ;) ":DDD
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Shin Seiki Evangelion
Kidou Senshi Gundam: Dai 08 MS Shotai
REDLINE
R.O.D OVA
Memories
Shigurui
Top wo Nerae! Gunbuster
Mamono Hunter Youko
Ennek a kétpipásnak el se olvasd a válaszait. Minden kérdéshez benyög valami terjengős fasságot, de értelmes kommentjét még nem láttam.
8-as azert mert annyi agy sejted sincs hogy felfogjad!
7-es cgi-hoz nem kell tudás? Akkor gyerünk csinálj egyet? Ahhoz is rettentően nagy tudás kell és meg kell tanulni programozni hozzá! Csak tudom te azt sem tudod hogy most piros vagy kék... nézz utána
Azt nem meg egy szoval sem mondtam hogy a cgi jobb lenne -.-“
Mondatot nem tudsz értelmezni?
És azt mondtam mai szemmel hulladék mert egyszerűen olyan régi a technológia amivel készült!
8-as az a gond hogy mindig válaszolok a kérdésre 😅 méghozzá jól csak neked nem tetszik mert hát gyökér vagy…!
Olvasd el amit írtam és bizonyítsd hogy fasságot írtam vagy csak te vagy akkora gyökér igazából! Persze mindketten tudjunk hogy nem fogod tudni mert te vagy a gyökér
7-es csak hogy értsd
Fate stay night heaven feel movie 2019:
Akira 1988:
Ahogy mondtam akira a kora beli legkiválóbb animacioja! De egyszerűen olyan elavult technológiát használ a mai dolgokhoz képest hogy azt már abszolut nem használják mert gagyi!
Pl a robbanások full fehérek valamint a tűz robbanas effektek szinten full narancssárgáka vér élénk piros szinte már világot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!