Szerintem a Paradise Kiss, a Honey and Clever, a scum's wish hasonlít, de egyik sem adja azt az élményt, amit a Nana.
2021. jan. 26. 19:12
2/9 A kérdező kommentje:
Igen az a baj, hogy azt nem nagyon lehet felülmúlni :( Azért köszi
2021. jan. 26. 20:17
3/9 anonim válasza:
Ohh ez életem kérdése. Megunhatatlan és egy igazi érzelmi hullámvasút, kár érte hogy nem folytatták.
Egyébként mindenhol azt a 2t láttam felsorolva, amit az 1-es írt, bár én sem láttam azokat.
2021. jan. 26. 22:02
4/9 A kérdező kommentje:
A Paradise Kisst elkezdtem, nem rossz, nem rossz, de a Nanához képest sehol sincs.
2021. jan. 26. 22:40
5/9 anonim válasza:
A Nanánál csak jobbakat találsz. Engem marhára idegesített a sok agyatlan hisztis karakter benne.
2021. jan. 27. 07:04
6/9 anonim válasza:
Ahová elment a történet, az engem is roppantul zavart. Van egy pont, ameddig imádtam és attól a ponttól egyenesen szörnyűlködök tőle. A mangakészítő pont az egyik központi karakterrel volt képes ezt tenni és így rányomni az egészre a bélyegét... Úgy vagyok vele, hogy valakinek át kéne vennie és attól a ponttól vagy valamilyen fantasy múlt-utazással reboot-olni. Ezért fáj a szívem érte nagyon.
Szintén nagyon szívesen találnék hasonló vagy történet szempontjából jobb animét, ám a Nana a hangulatával vagy realista világával még így is egyedien kiemelkedő alkotás.
2021. jan. 28. 10:34
7/9 A kérdező kommentje:
6-os, szerintem egyre gondolunk, mert nekem se tetszik egy bizonyos dolog, de sajnos ettől olyan realisztikus.
2021. jan. 28. 21:40
8/9 anonim válasza:
Nanához foghatót én sem találtam, de a többi Yazawa Ai mű azért pótolja valamelyest (Gokinjo Monogatari, Paradise Kiss)
2021. jan. 28. 21:19
9/9 anonim válasza:
Szerintem nincs. Max hasonló, mivel a nana eléggé különleges anime. Eléggé megviselő(szerintem)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!