Tattu kérdése:
Tudnátok ajánlani animéket?
Figyelt kérdés
Most láttam a Made in Abyss-t, és nagyon tetszett. Hasonlóan misztikus animéket keresek, amik jól fel vannak építve. A Made-nek nagyon tetszett a zenéje, bár nem fő szempont, de örülnék, ha a zene is jól meg lenne csinálva ^^
Válaszokat előre is köszi (ㆁωㆁ)
2020. jan. 4. 16:42
1/4 Trevor. válasza:
Mahou Shoujo Madoka★Magica
Gakkougurashi!
Yakusoku no Neverland
Ezek hasonlóan kezdődnek, aranyosnak és ártatlannak tűnhet az elején, de sokkal mélyebb, komolyabb dolgok állnak a háttérben.
Illetve van még a Shinsekai yori, ezt nem láttam, de elvileg ez is hasonló.
Ha csak egyet szeretnél megnézni, akkor a Madoka Magica legyen az, nem fogod megbánni.
3/4 anonim válasza:
Uhh Madoka az jó,még made ín abyss is. Elvileg a made in abyss film év elején jön ki.
4/4 anonim válasza:
bocsi ezt az animét nem láttam, de ha érdekel nézd meg: hunter x hunter (2011), nanatsu no taizai, Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou, Kimetsu no Yaiba, Magi: Adventure of Sinbad, ezek jutottak eszembe hirtelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!