Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak én vagyok ezzel egyedül?...

Csak én vagyok ezzel egyedül? Többi lent.

Figyelt kérdés

Én otaku létemre félek a horror és brutálisabb véresebb, ijesztőbb animéktől. Leginkább csak lightosabb fantasyt meg shoujo-t, drámát, vígjátékot, slice of life-t nézek. És úgy gondolom, h ezzel én vagyok csak egyedül, mert a többi animés barátom meg szereti ezeket (köztük lányok is) . Emiatt félek h leszólnak vagy azt mondják rám, h nem is vagyok igazi otaku.

Van itt olyan, aki hasonló cipőben jár?

(ui. : előre is bocsi, ha nem ide való a kérdés)

16/L

2021. jan. 23. 21:24
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Meg kicsit kínosnak meg cikinek is érzem, mert hát sokan pont a durvaságok miatt nézik az animéket, viszont én más miatt. :((
2021. jan. 23. 21:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Na és akkor mi van, ha azt mondják rád, hogy nem vagy igazi otaku? Az otaku amúgy is eredetileg sértőszó.

Az értelmetlen hentelős animék amúgy is ritkák és nem igazán van történetük.

2021. jan. 23. 21:31
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm se szereti a horrort, a brutalitást de attól még animés.

Semmi kínos nincs ebben.

2021. jan. 23. 21:34
 4/13 A kérdező kommentje:
Az otaku-t az animés meg weeb helyett mondtam, h tágabb értelmű legyen (tehát anime meg manga fanok)
2021. jan. 23. 21:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges parázás, megfelelési kényszer másoknak. Mindenki azt néz meg kedvel, amit akar, ha valaki megszól érte nyugodtan szólj vissza, állj ki magadért, mert különben csak rosszabb lesz.
2021. jan. 23. 21:39
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok hajlandó horrort nézni, szerintem sokan vannak így.
2021. jan. 23. 21:40
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik, ne nézd. Annyi műfaj van animéből, hogy a legtöbb ember nem is nézi mindet (ízlések, ugyebár). Pont úgy, amiért te sem nevezhetnéd a barátaidat "nem igazi animésnek" csaka azért, mert mondjuk nem szeretik a magical girl animéket, te sem leszel kevésbé igazi animés, mert nem bírod a horrort.
2021. jan. 23. 21:41
 8/13 A kérdező kommentje:

Utolsó, igazad van. Csak hát alig találok hozzám hasonló animést :((

Bár a meglévő barátaimmal is tudok beszélgetni olyan animékről, amiket én szeretek, de sajna nincs sok közös kedvenc animénk meg műfajunk

(és bocsi, ha túlreagálom a dolgot)

2021. jan. 23. 21:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig mindössze 1 animéssel talákoztam aki igazán szereti a horrort. Egyik haverom sem szereti és én nem is birom nézni a gore-osabb horrorokat.
2021. jan. 24. 09:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. És nem is veszítesz sokat, mert a horror / gore animék 90%-a hulladék.
2021. jan. 24. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!