Melyik az az anime, amivel szemben negatív előítéleteid voltak először, de aztán kellemesen csalódtál?
Dororo
Inuyasha (gyerekként rettegtem tőle a szörnyek miatt)
Nanatsu no Tauzai
Fairy Tail
Blue Gender
Még A+-on elcsíptem belőle pár epizódot, akkoriban nem igazán ragadott meg. Bár kifejezetten kedvelem a régi animéket, a rajzolását a korához képest sem találtam túl jónak, plusz a történet tempóját is lassúnak találtam. Aztán felnőtt fejjel végignéztem elejétől a végéig, s bár nem mondom, hogy nagy kedvencem lett, de egyszer mindenképpen érdemes volt sort kerítenem rá. Az emberi kapcsolatok és a mondanivalója így, idősebb fejjel sokkalta jobban átjött, mintha fiatalként néztem volna meg.
Nekem is az aot volt, de nem a hype miatt, hanem a rajz... Annyira csúnya az első évad! :D De a sztoriját imádom.
Talán még a Beastars volt ilyen, "I don't like furry, but!"
Nekem inkább kategóriánál volt ilyen. Ez a slice of life, comedy, romance típusú animéket egy darabig kerültem, mert nem tudtam, hogy mi lehet a jó ezekben a light-os dolgokban.
Aztán ha a jobbakat nézi az ember, akkor ezek is élvezhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!