Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik az az anime, amivel...

Melyik az az anime, amivel szemben negatív előítéleteid voltak először, de aztán kellemesen csalódtál?

Figyelt kérdés

2021. jan. 18. 19:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Dororo

Inuyasha (gyerekként rettegtem tőle a szörnyek miatt)

Nanatsu no Tauzai

Fairy Tail

2021. jan. 19. 11:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Blue Gender

Még A+-on elcsíptem belőle pár epizódot, akkoriban nem igazán ragadott meg. Bár kifejezetten kedvelem a régi animéket, a rajzolását a korához képest sem találtam túl jónak, plusz a történet tempóját is lassúnak találtam. Aztán felnőtt fejjel végignéztem elejétől a végéig, s bár nem mondom, hogy nagy kedvencem lett, de egyszer mindenképpen érdemes volt sort kerítenem rá. Az emberi kapcsolatok és a mondanivalója így, idősebb fejjel sokkalta jobban átjött, mintha fiatalként néztem volna meg.

2021. jan. 19. 17:29
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Higurashi. Nem jött be a animáció stílusa és gagyiságnak tartottam, de miután rávettem magam, hogy végignézzem, leesett az állam.
2021. jan. 19. 18:21
 14/18 anonim válasza:
37%
Boku no Pico
2021. jan. 19. 19:17
 15/18 anonim ***** válasza:
80%
Attack on Titan, mert anno eszméletlen nagy hype-ot kapott, emiatt nem volt szimpatikus. Aztán tavaly rávettem magam hogy adjak neki egy esélyt és mondjátok csak, hogy basic vagyok, de az első rész első percétől kezdve egyik kedvencem.
2021. jan. 19. 23:58
 16/18 anonim ***** válasza:
89%

Nekem is az aot volt, de nem a hype miatt, hanem a rajz... Annyira csúnya az első évad! :D De a sztoriját imádom.

Talán még a Beastars volt ilyen, "I don't like furry, but!"

2021. jan. 20. 02:19
 17/18 anonim ***** válasza:
87%

Nekem inkább kategóriánál volt ilyen. Ez a slice of life, comedy, romance típusú animéket egy darabig kerültem, mert nem tudtam, hogy mi lehet a jó ezekben a light-os dolgokban.

Aztán ha a jobbakat nézi az ember, akkor ezek is élvezhetőek.

2021. jan. 20. 04:01
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
A3! Spring & Summer + Autumn & Winter
2021. febr. 9. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!