Rövidebb vagy hosszabb animéket nézel szívesebben?
Ha valami alapján megtetszik, akkor csak örülök neki, ha hosszú-
Még csak 1-2 100+ részes animét láttam, de egyáltalán nem vagyok ellenük. Ilyenkor a monotonitás a probléma, hogy szinte ugyanaz ismétlődik, de vannak, amik ezt szépen kikerülik
Azt kell mondanom szívesebben nézek egy hosszú történetet, akár több száz részt, ami megmarad, hetekig vagy akár egy hónapon keresztül is tudom nézni - több idő az adott világban és a karakterekkel, valamint több izgalom. Még évekkel később is fel tudom idézni.
Ezzel szemben egy 12 részes animén nincs mit megemlegetni, nem lehet annyi emléket szerezni vele.
~24 részt érzem ideálisnak, nem rövid és nem is hosszú
~12 részt nem szeretem, túl kiszámítható, melyik résznél kb. mi lesz + általában kicsit összecsapott, hogy beleférjen (vannak kivételek, amik jól letudják zárni 12-13 részben és még a folytatásra is hagynak helyet)
persze vannak, amiket néznék állandóan, de sajna az meg a minőség rovására szokott menni :(
Rövidebbeket.
Mondjuk van egypár (The Ancient Magus' Bride, Overlord), amiket eltudnék nézni míg a világ s 2 nap. :D
Inkább a rövidebbeket.
A legtöbbször elhúzzák a történetet ami miatt nem igazán lesz izgalmas a sztory. Persze van pár több évados ami jó és ugyan olyan izgalmas mint egy rövidebb de a többsége sajnos nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!