Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ez hogy van a Tokyo Ghoulban?

Ez hogy van a Tokyo Ghoulban?

Figyelt kérdés

Ugye nagyon az elején mikor Kanekiből félig ghoul lett, akkor nem tudott emberi ételt fogyasztani mert ugye kihányta.

A 3. évadban meg a többi mesterséges ghoulal viszont normális kajákat esznek mégsem hányják ki?

Ez hogy van?

2021. jan. 17. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hozzászoktak az ízéhez, ezáltal képesek ellenállni.
2021. jan. 17. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
a 3. évad csak azoknak való akik olvasták a mangát... de azoknak is kicseszés mert az egész anime jó volt megérdemelte volna hogy végig vigyék de hát akkoriban kapott évszakonként 2-3 isekai trash anime elsőbbséget...
2021. jan. 17. 23:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Igazából a 3. évad felét néztem meg és eddig számomra érthető volt a sztori. Az elején volt kicsit furcsa de aztán szépen megértettem mindent.
2021. jan. 17. 23:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert mesterségesek. Emberek ghoul erővel.
2021. jan. 17. 23:58
 5/6 anonim ***** válasza:

hát igen meg lehetett utána de nagyon sok dolog kimaradt! egy csomó karakter akiket nem is ismersz egy csomó változás amit nem értesz!

ez így nem volt jó történet!

másrészt nagyon sok jó harc kimaradt ami story szempontjából nagyon lényeges

2021. jan. 18. 00:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a mangából homályosan emlékszem, de valami olyan volt hogy Kaneki vérében 30-szor több ghoul sejt volt mint a többiekében.
2021. jan. 18. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!