Az Tokyo ghoul-ban?
Én is erre várok. :D Most kezdtem el a RE-t, azt kell mondjam hatalmas csalódás eddig, de látok rá valamennyi esélyt, hogy legyen majd valami, mert "érdekesen" néznek egymásra.
Amúgy inkább ne legyen semmi, Touka-chan az enyém. <3 :D
Valoszeg lesz, de az is biztos, hogy ki lesz vágva rengeteg jelenet.
Továbbá nagyon értelme sincsen a kapcsolatuknak az animében, mivel eredeti mangában rengeteg időt töltöttek együtt, pl. elmentek betörtni CCG-be, Touka és Kaneki együtt edzett. Kaneki vitt Toukanak ajándékot, vigyázott Hinamira Touka helyett stb... ezek animéből ki lettek mind vágva és teljesen más lett a történet.
Szóval lehet összejönnek ,de értelme nincsen.
A másik, hogy a mangában Kaneki személyisége is sokkal jobb volt, nem az a töketlen mint az animében.
Igen, mivel teljesen más a történet Jamori után.
Sőt igazából Yamori sorsa is más a mangában, mert mangában Kaneki végül nem öli meg.
Én a helyedben animét totál kihagynám, mert vannak benne olyan részek amik még manga olvasás élményébe is belerondítanak vagy spoilereznek totál feleslegesen.
Helyedben nem feltétlen rendelném meg, online kismillió helyen el lehet olvasni pl. kissmanga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!