Ki a kedvenc BNHA szereplőtök?
Figyelt kérdés
Nekem személy szerint Shoto Todoroki <3 <3 <3 <3 <3 <32021. jan. 12. 13:37
11/21 anonim válasza:
Todoroki, milyen meglepő. XD Bakugo viszont nagyon irritál. :(
12/21 huba123 válasza:
fhúú a nevét elfelejtettem de az a kétarcú srác aki tud klónokat létrehozni sztem az nagyon vicces amikor magával veszekszik
15/21 anonim válasza:
chisaki kai mindenek felett^^
kedvelem még shinsout, monomát, és shigarakit is.
16/21 anonim válasza:
Kirishima, Bakugou, Uraraka, Monoma
19/21 anonim válasza:
Amm szerintem Todoroki és Bakugo nagyon helyes és néhány helyen tudok is velük azonosulni.. Deku iszonyat cuki de neki is meg van a maga vonzereje és Dabi lehet hogy a “rossz” oldalon áll de eszméletlen hot.. kirisimát, kaminarit és tokoyamit iidat is nagyon csípem! viszont Mineta irritál engem nagyon -.-
20/21 anonim válasza:
Hozzám Bakugo áll legközelebb... azért mert jól tudom a személyiségét tanulmányozni xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!