Ki a kedvenc szereplőtök a My hero akademia-ból? És miért?
Bakugou.
Tipikus 'borzalmas személy, remek karakter' esete. A mangát olvasva az ő lelki, személyi fejlődését látni a legizgalmasabb a számomra.
Todoroki
Én csak nemrég kezdtem el és a magyar részeket nézem. Todoroki hangja ugyanaz mint a Soul eater-ből a Death the Kid-é és hasonló személyisége is van, egyszerre “kecses” (nem tudom hogy mondjam) és egyszerre könyörtelen. Két ellentétes ereje van és alig kommunikál és okos is
Nem egy népszerű karakter legalábbis a rajongók között, de számomra Tenya Iida.
Igaz, hogy tud néha durva meg goromba lenni de én szerintem ő az egyik legviccesebb karakter a sorozatból és mindig sokat tudok rajta röhögni hogy mennyire komolyan vesz mindent :D Ráadásul talpraesett és határozott is, egyike azoknak az embereknek akik tudnak egyszerre viccesek és komolyak is lenni. :D
Ha a diákokat nézzük akkor:
Katsuki. Először egy nagy bunkó parasztot láttam benne :D DE ahogy teltek az évek hozzám nőtt, és látni kezdtem benne a fejlődést, a jó dolgokat. Nem mellesleg baromi vicces hogy mindig üvöltözik. + király képessége van.
A pro hősök közül:
Hawks >;D. Imádom a kinézetét, azokat a gyönyörű vörös szárnyait. A mangában imádtam meg nagyon, de nem szeretnék spoilereni ;).
A gonoszok közül:
Overhaul: Szintén nagyon imádom a kinézetét. NAGYON MENŐ AZ A MASZK. A természetét szintén. Amikor bele ütközött Mirióba és Izukuba annyira imádtam hogy ilyen jól megőrizte a hidegvérét. Ha úgy vesszük elég jó ötletei voltak, és lehet hogy nagyon is igaza volt abban hogy a képességeket megkell szüntetni. Azt hiszem és remélem hogy egynap látni fogjuk még ezt a karaktert. Szerintem van rá esély.
Hogy őszinten megmondjam midegyik gonoszt nagyon imádom :'' ')
Aizawa!!!❤️
(Nagyon tetszik a képessége)
Szeretem mint, hős, tanár, ember és igazából mindenhogy. Tipikus olyan karakter akit nagyon megtudok kedvelni. Jók a beszólásai ahogyan beszél és ahogy harcol. Szigorú de mégis törődik az emberekkel, főleg a diákjaival.
(+Imádom amikor felfogja a haját)
Nekem Mina Ashido tetszik.
A böre rózsaszín jól táncol.
Baj ha nem tudok dönteni?
Most éppen nosztalgiáztam egyet, és újra néztem a sorit, és mindenkit nagyon szeretek perpillanat. Na jó pár ember kivételével, de az mellékes :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!