Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az animetörténelem legjobb...

Az animetörténelem legjobb gonosztevője díját kapja...?

Figyelt kérdés

2021. jan. 7. 23:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Meruem

hunter x hunter

Ennek a karakternek volt azon ~100-200 animének közül amit eddig néztem a legtöbb developmentje. Majdnem több mint magának a fő szereplőnek

2021. jan. 8. 22:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Griffith
2021. jan. 9. 17:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Unalaq. (Igen, tudom, hogy a Legend of Korra valójában "American animated television series" de hozzá foghatót nem láttam még.)
2021. jan. 9. 17:35
 14/14 anonim ***** válasza:
33%

egyetértek! griffith habár ő sem gonosztevő

tényleges gonosztevő aki jó is ritka van!

ott van uchiha madara is

aizen

obito is

de maga ainz is overlord-ból

de még az egyik legjobb az a hero acedemiából stain de overhaul az egyik legjobb!

de ott van még dio is

nehéz dönteni mivel nincs szempont!

ha mint legjobb anti karakter akkor egyértelmüen griffith!

de mint tiszta gonosz?

talán dio vagy overhaul!

de ott van orochimaru is! gyerkeken kisérletezett ölte meg őket konkrétan emberket 100-val kényszeritette gladiátor harcra hogy legjobbakat kiválogassa... ellopta egy csomo ember testét sirokat turt fel és hulla rabló volt! lényegében nem volt határ mi a sok és mi nem ha kisérletről volt szó!

2021. jan. 16. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!