Tudnátok nekem hasonló animét mondani, mint a Seraph of the End?
Figyelt kérdés
Ebben az animében igazából Mika és Yuu kapcsolata ragadott meg, ezért ehhez hasonló animét szeretnék nézni. Nem fontos hogy bl legyen, csak legyen köztük egy nagyon erős barátság. Persze ezzel nem azt mondom, hogy a bl animéket kizárom. Csal az a gond, hogy szinte már mindet láttam. :(
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
17/L
2021. jan. 3. 13:02
1/11 anonim válasza:
Kekkai Sensen engem baromira emlékeztetett rá.
3/11 anonim válasza:
Ha csak a szoros barátság a lényeg, akkor ajánlom ezeket: kaze ga tsuyoku fuiteiru, number24, makai ouji (bár ez már inkább shounen ai), karneval
4/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2021. jan. 3. 18:44
5/11 anonim válasza:
#3-as vagyok, ha amv alapján válogatsz közülük, akkor a kaze ga tsuyoku fuiteiru-ről nem nagyon fogsz jókat találni, ellenben egy nagyon gyönyörű animéről van szó, amit nem fogsz elfelejteni~~
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor azt hiszem elkezdem azt, köszii :)
2021. jan. 3. 23:17
7/11 A kérdező kommentje:
Esetleg meg tudnád mondani az oldal nevét amin nézted? Mivel sajnos sehol sem találom. :(
2021. jan. 3. 23:31
8/11 anonim válasza:
Huhh, most nézem én is, hogy letiltották indán, kis időbe telt, de megtaláltam, urahara shop-on fent van.
9/11 A kérdező kommentje:
Úristen nagyon szépen köszönöm! Angol felirattal néztem meg az első részt és eddig nagyon-nagyon tetszik.
2021. jan. 3. 23:48
10/11 anonim válasza:
Most én is újra néztem, és még mindig imádom~~
Remélem továbbra is fent tartja a figyelmed:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!