Tudnátok hasonló animét mondani?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok amiben a főhős egy srác és egy démon vagy fél démon, abba a világba amiben él pedig utálják a démonokat, lényeg hogy egyszer majd be kell vetnie a harcban hogy megvédjen valakit.2020. nov. 11. 08:18
1/9 anonim válasza:
Nagyon félek, hogy megint lepontoznak, mert már egy régi anime de erre (is) illik a leírásod: Attack on Titan
3/9 anonim válasza:
Devil May Cry talán
Vagy az Inuyasha
6/9 anonim válasza:
A leírás a Claymore-nak már kb az 1. részére is igaz, annyi különbséggel, hogy nem srác, hanem csaj az illető.
7/9 anonim válasza:
Naruto
Nem tudom hogy mennyire illik ide de ez is hasonló. A fő szereplő srácba egy démont zárnak de tudja használni az erejét időnként. Nagyon hosszú szóval nem tudom hogy tetszeni fog-e.
Naruto 220 rész
Naruto shippuuden 500 rész
8/9 anonim válasza:
Noragami ( nem tudom jol irtam e) de fèlisten ha jól emlèkszem 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!