Toaru Majutsu no Index vélemények? Érdemes belevágni az univerzumba?
Megéri elkezdeni szerintem
Ami még elriaszthat hogy az indexben van 1-2 történetszál ami kicsit unalmasabb lett de ennek ellenére nekem bejött főleg mire a 3.évadig elértem
Van akció bőven a karakterek nagy része is kedvelhető
A railgun tényleg egész jó lett kicsit chilleseb az eleje itt ugye az egyetlen ami probléma lehet a filler mivel az első 2 évadban van egy jó pár ilyen rész viszont a 3.évad filler mentes:D a daihaisei és a sisters arc pedig a legtöbb embernél nagy kedvenc
(Amúgy az indexben Index a railgunban Kuroko akik a legtöbb ember idegeire mennek szóval ezzel számolni kell mind2 sorozatnál)
Az acceleratort viszont jobb későbbre hagyni a másik 2vel ellentétben itt szükséges némi ismeret kezdés előtt ( railgunnál sem hátrány de sokan vannak úgy hogy csak ezt nézik meg)
Annyit még fontos tudni, hogy az évadok kicsit ugrálnak az időben, illetve néhol fedik is egymást. Tehát nincs "jó" választás a nézés sorrendje terén, mert ha történet szerint haladsz, akkor néhány karaktert kevésbé fogsz érteni, ha viszont a megjelenés szerint mész, akkor azért lesz picit zavaros. Szóval készülj fel rá, hogy ha mindent tökéletesen érteni akarsz, akkor kétszer kell majd nekifutnod a sorozatnak. :D
Én egyébként ajánlom teljes mértékben az egész Toaru világot. Először én sem egészen mertem nekifogni, de utána teljesen beszippantott, és fan lettem. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!