Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Toaru Majutsu no Index vélemén...

Toaru Majutsu no Index vélemények? Érdemes belevágni az univerzumba?

Figyelt kérdés

2020. dec. 28. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdekes és érdemes megnézni. Ha a fő sorozatot megnézted érdemes rápillantani a mellék sorozatokra is amik a Railgun-ról és az Accelerator-ről szólnak.
2020. dec. 28. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszett,de a Railgun az nagyon király.
2020. dec. 28. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egynek jó, de az Acceleratort nagyon nem ajánlom.
2020. dec. 28. 20:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Az Acceleratorból láttam csak 1 részt, az eléggé eltántorított
2020. dec. 28. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyik kedvencem a hibái ellenére is. A Railgun különösen jó és humoros lett. Én ajánlom az Acceleratort is. Elég epic harcot letol a csajokkal. A Majutsu no Index se rossz, viszont Index-chan valami ritka irritáló,bugyuta karakter. Összességében a Railgun lett a legjobb azt mindenképp ajánlom, viszont, ha érteni is akarod a dolgokat, a történéseket, a szereplőket, hogy ki kicsoda, kihez tartozik, időbeli dolgokat, előbb kezdésnek Majutsu no Index, utána Railgun, mozifilmek, Accelerator meg jöhet a végére.
2020. dec. 28. 23:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Megéri elkezdeni szerintem

Ami még elriaszthat hogy az indexben van 1-2 történetszál ami kicsit unalmasabb lett de ennek ellenére nekem bejött főleg mire a 3.évadig elértem

Van akció bőven a karakterek nagy része is kedvelhető

A railgun tényleg egész jó lett kicsit chilleseb az eleje itt ugye az egyetlen ami probléma lehet a filler mivel az első 2 évadban van egy jó pár ilyen rész viszont a 3.évad filler mentes:D a daihaisei és a sisters arc pedig a legtöbb embernél nagy kedvenc

(Amúgy az indexben Index a railgunban Kuroko akik a legtöbb ember idegeire mennek szóval ezzel számolni kell mind2 sorozatnál)

Az acceleratort viszont jobb későbbre hagyni a másik 2vel ellentétben itt szükséges némi ismeret kezdés előtt ( railgunnál sem hátrány de sokan vannak úgy hogy csak ezt nézik meg)

2020. dec. 29. 02:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Annyit még fontos tudni, hogy az évadok kicsit ugrálnak az időben, illetve néhol fedik is egymást. Tehát nincs "jó" választás a nézés sorrendje terén, mert ha történet szerint haladsz, akkor néhány karaktert kevésbé fogsz érteni, ha viszont a megjelenés szerint mész, akkor azért lesz picit zavaros. Szóval készülj fel rá, hogy ha mindent tökéletesen érteni akarsz, akkor kétszer kell majd nekifutnod a sorozatnak. :D

Én egyébként ajánlom teljes mértékben az egész Toaru világot. Először én sem egészen mertem nekifogni, de utána teljesen beszippantott, és fan lettem. XD

2020. dec. 29. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!