Animés célok a következő évre?
Én listát írogatok azokról a szériákról, amiket biztos bepótolok 2021-ben. Nektek van ilyen?
Mik azok a megjelenés előtt állók, amiket a legjobban vártok?
Mennyi animét terveztek megnézni jövőre, ha van ilyen célotok?
Nincsenek komoly terveim. A backlogom folyamatosan rövidül, mert a legtöbb említésre méltó darabot láttam, az újak között pedig egyre kevesebb az említésre méltó.
Az már bejelentett újak közül jelenleg összesen 4 darab van, ami érdekel:
Ijiranaide, Nagatoro-san
A mangát viszonylag régóta terveztem megnézni magamnak, koncepció szintjén érdekesnek találtam. Egy magasabb színvonalú Uzaki-chan wa Asobitai-t várok tőle.
SSSS.Dynazenon
A Trigger saját belső munkáiban eddig még nem igazán csalódtam. Az a kettő, ami igen vagy az alapítás után nem sokkal készült a pénz miatt, vagy mélyen belenyúlt egy nagyon alacsony átlag színvonalú stúdió.
Kobayashi-san Chi no Maid Dragon S
Itt leginkább az érdekel, hogy tudta magát összeszedni a Kyoto Animation a náluk lezajlott mészárlás után.
Uzumaki
Ito Junji az egyik, ha nem a legjobb horror manga író, de nagyon nehezen adaptálható. Viszont úgy tűnik, ez az adaptáció végre a jó oldalról közelít és talán végre összejöhet az első méltó anime a munkásságából, ráadásul talán annak legjobbjából.
Ettől eltekintve a Planning/Plan-to Watch listámon van kb 330 cím, amit a következő években, nem konkrétan jövőre, tervezek "selejtezni". Magamat ismerve konzervatív becsléssel a bő egyharmada 1-2 rész után a Dropped listára fog vándorolni.
jelenleg 4 anime vár nálam "bepótlásra":
D.Gray-man, Trinity Blood, Darker than Black, Devil May Cry
már jópárszor átnéztem a régieket, de sajna nem találok többet, ami tetszik és még nem láttam
ami a jövőben megjelenőket illeti, nem szeretek görcsölni rajta, vagy nincs bejelentve a folytatás hozzá vagy nincs dátum hozzá és "majd egyszer jön"
egyedül a következő szezont szoktam kb. 1 héttel előtte átnézni, mi az ami érdekelhet, még csak a címeket futottam át, de már van pár folytatás ami nálam biztos lesz:
jelenlegi AOT
re:zero s2, part 2
beastars s2
yuru camp s2
yakusoku no neverland s2
5-toubun no hanayome s2
non non biyoru nonstop
tensei shitara slime datta ken s2
dr stone: stone wars
animéből megminél többet szeretnék megnézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!