Melyik animét nézzem következőnek?
Kb. egy hét és befejezem a jelenlegi animét amit nézek és egyértelműen beleakarok kezdeni egy újba,csak nem tudom melyikbe.
Ouran Highschool Host Club,Angel Beats vagy Fire Force?
Az elsőt nem ismerem.
Az angel beats-et ajánlom, ha egy kicsit elgondolkodtatóbb mélyebb hangvételű művet akarsz nézni.
A fire force nekem nem jött be annak ellenére sem, hogy a soul eater nagyon tetszet. Viszont, ha szereted a shounent, esetleg láttad a soul eatert akkor nézz bele.
Ha nagyon választani kell, akkor a Fire Force legalább egy tisztességes középkategóriás shounen.
Az Ouran Highschoolt átugorhatod, hacsak nem fétised. Fujoshi fuel reverse hárem bishounen elég rusnya shoujo stílusú rajzolással.
Szerintem Angel Beats vagy Ouran. Az Ourannak egyébként van egy jó kis hangulata. Annak ellenére, hogy nem egy akció dús anime, valahogy mégis nagyon tudtam élvezni minden részét. Vidámnak és komikusnak mondanám, néha drámai is egy kicsit. Tényleg nem egy nagy valami, viszont így is teljesen élvezhető és egyfajta jóérzést kelt benned miközben nézed. :)
Nem is értem miért kell ennyire lehordani, meg eleve nem kapcsolható hozzá a fujoshi dolog, mivel a főszereplő csaj. xD
Az Angel Beats-et is erősen ajánlom, de erről már többen is leírták a véleményüket. A Fire Forcet sajnos nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!