Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Naruto Shippuuden angol dub...

Naruto Shippuuden angol dub és sub egyhelyen?

Figyelt kérdés
Egy linket szeretnék kérni, ahol fent van az 500 rész angol dubbal és subbal. Mielőtt még lustázol elmondom hogy egy óráig kerestem de nem találtam olyat ahol mind2 megvan.

2020. dec. 23. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Angol portálokon talán. De hozzátenném, hogy az US verzió az egy ilyen gyerekeknek szánt változat, ahol nincsen semmi vér. Lehet ez a shippuudenben már nem így van, ettől függetlenül én jobban ajánlom a japánt. Sokkal jobbak a karakterek hangjai és úgy gondolom élményt veszítenél vele. Vagy tán nem szereted Junko Takeuchit Naruto hangjaként??

Talán itt valahol:

[link]

Érdemes quora vagy reddit oldalon a topicokban keresni. Ott biztosan felmerült!

2020. dec. 23. 21:52
 2/2 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm szépen a választ, mindenki Japánul ajánlja, hát muszáj lesz Japánul bele vágnom... Azért szerettem volna angolul mert tudnám az angol szókincsem fejleszteni, csak hát nem találok angol dub magyar sub epizódokat...
2020. dec. 24. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!